ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός ξανά στο Καπιτώλιο: Καπνοί βγαίνουν από κτήριο - Μήνυμα για εξωτερική απειλή

Συναγερμός ξανά στο Καπιτώλιο: Καπνοί βγαίνουν από κτήριο - Μήνυμα για εξωτερική απειλή
AP Images

Σε κατάσταση συναγερμού ξανά το Καπιτώλιο, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα media των ΗΠΑ υπάρχει προειδοποίηση των αρχών για εξωτερική απειλή.

Σύμφωνα με το NBC, οι εργαζόμενοι στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ έλαβαν ένα συγκεκριμένο μήνυμα ασφαλείας. «Προς όλα τα κτήρια του συγκροτήματος του Καπιτωλίου: Εξωτερική απειλή για την ασφάλεια, δεν επιτρέπεται η είσοδος ή η έξοδος, μείνετε μακριά από εξωτερικά παράθυρα και πόρτες. Αν είστε έξω, ζητήστε ασφαλή κάλυψη», ανέφερε το μήνυμα που πήγε σε όλους όσοι εργάζονται και κινούνται στους χώρους αυτούς.

Μάλιστα ένας από τους δημοσιογράφους του NBC, ο Φρανκ Θορπ, έγραψε στο Twitter πως έχει ήδη εκκενωθεί η Δυτική Πτέρυγα του Καπιτωλίου και ο ίδιος αναγκάστηκε να μετακινηθεί, ενώ επιβεβαίωσε πως το μήνυμα που αναφέρεται παραπάνω έχει σταλεί πράγματι σε όλους όσοι εργάζονται και κινούνται εντός του συμπλέγματος κτηρίων.

Την ίδια στιγμή, σε βίντεο που δημοσίευσε ο Καναδός δημοσιογράφος, Τζάκσον Πρόσκοφ, φαίνονται καπνοί να βγαίνουν από την πίσω πλευρά του Καπιτωλίου. Η αιτία που έχει προκαλέσει τους καπνούς δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, υπάρχει αυξημένη κινητικότητα για να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξει νέος κύκλος εικόνων όπως αυτές που είχαν παρατηρηθεί στην εισβολή των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο πριν από μερικές εβδομάδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 320 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 19 νεκροί σε 24 ώρες, στους 322 οι διασωληνωμένοι