ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Το «αντίο» της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας στους Αμερικανούς (vid)

Μελάνια Τραμπ: Το «αντίο» της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας στους Αμερικανούς (vid)
AP Images

Μελάνια Τραμπ: Δείτε πως αποχαιρέτησε τους πολίτες των ΗΠΑ η απερχόμενη Πρώτη Κυρία της χώρας.

Στις 20 Ιανουαρίου η προεδρία των ΗΠΑ αλλάζει και τυπικά χέρια. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα αφήσει τη θέση του στον Τζο Μπάιντεν, με την αλλαγή να αφορά και την Πρώτη Κυρία της χώρας. Αυτή δεν θα είναι πλέον η Μελάνια Τραμπ, αλλά η σύζυγος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Η Μελάνια Τραμπ φρόντισε να αποχαιρετήσει τους πολίτες των ΗΠΑ, αναρτώντας ένα οκτάλεπτο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter. «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα», αναφέρει στην αρχή του μηνύματός της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελάνια Τραμπ στο μήνυμά της αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, λέγοντας πως θρηνεί για τις ζωές που χάθηκαν, ενώ έμμεσα καταδίκασε και την εισβολή των οπαδών του συζύγου της στο Καπιτώλιο. «Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων και επιστροφή στην κανονικότητα: Οι ημερομηνίες για χιονοδρομικά, Λύκεια, εστίαση