ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μια... αινιγματική επιστολή προς τον Μπάιντεν άφησε φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο ο Τραμπ

ΗΠΑ: Μια... αινιγματική επιστολή προς τον Μπάιντεν άφησε φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο ο Τραμπ

Μυστήριο περιβάλει την επιστολή που άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ

Μια... αινιγματική επιστολή άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ για τον διάδοχό του στην προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, το περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής δεν έχει γίνει γνωστό. Αμερικανικά ΜΜΕ τονίζουν το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έσπασε» παράλληλα, την παράδοση των τελευταίων 150 ετών να παρίσταται ο απερχόμενος πρόεδρος στην ορκωμοσία του νέου, ενώ κατά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο ευχήθηκε «τύχη και επιτυχία» στον διάδοχό του, χωρίς να τον κατονομάζει.

Όπως έχει γίνει γνωστό η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, άφησε από την πλευρά της ένα «σημείωμα καλωσορίσματος», για την Τζιλ Μπάιντεν. Η Μελάνια Τραμπ έσπασε και αυτή την παράδοση του ιδιόχειρου σημειώματος από την πρώτη κυρία προς το προσωπικό του Λευκού Οίκου.

Το 80 μέλη του προσωπικού έλαβαν ευχαριστίες αλλά όχι ιδιοχείρως από την Μελάνια,καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ ανέθεσε σε χαμηλόβαθμο υπάλληλο της Ανατολικής Πτέρυγας να μεταφέρει μήνυμα ευγνωμοσύνης και η σύζυγός του «απλώς υπέγραψε».
Η Μελάνια Τραμπ θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο με τη χαμηλότερη δημοτικότητα, από όλες τις πρώτες κυρίες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CNN, με το 47% των ερωτηθέντων να εκφράζονται δυσμενώς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι