ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν: Οι εξαρτήσεις, η δημοσιότητα και τα οικονομικά σκάνδαλα

Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν: Οι εξαρτήσεις, η δημοσιότητα και τα οικονομικά σκάνδαλα

Ποιος είναι ο μεγάλος γιος του νέου Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν

Ο Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν είναι ο μεγάλος γιος του 46ου Αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ και εργάζεται ως δικηγόρος, είναι παράλληλα ιδρυτής της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων Eudora Globa.

Ο Ρόμπερτ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τόσο λόγω των καταχρήσεων που ως νέος είχε υποπέσει όσο και για την ιδιαίτερα ταραχώδη προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, κατά το παρελθόν είχε έρθει και στο στόχαστρο του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στην Ουκρανία και στην Κίνα.

Δημοσιότητα και εξαρτήσεις

Ο Χάντερ, όπως και ο αδερφός του Μπομπ, βρίσκονταν υπό τους προβολείς της δημοσιότητας από την παιδική τους ηλικία.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν το 1992, όπου όμως απέκτησε την ροπή προς το αλκοόλ, το κάπνισμα και τις ναρκωτικές ουσίες.

Το 2014 αποπέμφθηκε από το σώμα εφέδρων του Ναυτικού, αφού βρέθηκε θετικός στην κοκαΐνη.

Τα οικονομικά σκάνδαλα

Η επιχειρηματική του εμπλοκή με την Ουκρανία πρωταγωνίστησε για μεγάλο διάστημα στα αμερικανικά μέσα.

Ο διορισμός του στο ΔΣ στην μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φυσικού αερίου της Ουκρανίας προκάλεσε ανησυχίες και πυρά για σύγκρουση συμφερόντων, καθώς έγινε σε μια περίοδο εντάσεων μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας και ενώ ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλν Τραμπ, υποστήριξε ότι βρήκε σε σκληρό δίσκο που φέρεται να ανήκει στον Χάντερ Μπάιντεν, φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Η ταραχώδης προσωπική ζωή

Λίγο πριν ανακοινώσει τον δεσμό του με τη χήρα του αδελφού του, Χέιλι, τον Φεβρουάριο του 2017 η πρώην σύζυγός του, Κάθλιν, κατέθεσε καταγγελία στο δικαστήριο της Ουάσιγκτον κατηγορώντας τον ότι ξοδεύει αλόγιστα χρήματα σε εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ο ιστότοπος TMZ το 2018 αποκάλυπτε τον «κρυφό» γάμο του γιου τού Τζο Μπάιντεν με το μοντέλο Μελίσα Κοέν από τη Νότια Αφρική.

Μόλις τον Μάρτιο του 2020 το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι