ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος έριξε βραστό νερό στη σύζυγό του επειδή τον ξύπνησε

Τούρκος έριξε βραστό νερό στη σύζυγό του επειδή τον ξύπνησε

Η 23χρονη γυναίκα υπέστη βαρύτατα εγκαύματα από την αδιανόητη κίνηση του συζύγου της.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ικόνιο της Τουρκίας στις 9 Ιανουαρίου.

Δράστης ο 28χρονος Ali Ay και θύμα η 23χρονη Rukiye Ay στην οποία έριξε βραστό νερό επειδή τον ξύπνησε στο κρεβάτι για να του δώσει πρωινό θέλοντας να του κάνει μια ευχάριστη έκπληξη.

Όπως, όμως, περιέγραψε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η 24χρονη, ο για πέντε χρόνια σύζυγός της «εξερράγη» όταν τον ξύπνησε.

«Τα είχα ετοιμάσει όλα όταν τον ξύπνησα για να του πω πως έχω έτοιμο το πρωινό του για να το πάρει στο κρεβάτι. Ο ίδιος όμως έγινε έξαλλος και άρχισε να μου φωνάζει γιατί τον ξύπνησα» ξεκίνησε την περιγραφή της μοιραίας ημέρας η 24χρονη.

«Αφού μου είπε να μην τον ενοχλώ πήγα για πρωινό με την κόρη μας. Όταν εμφανίστηκε ήταν ακόμα κακόκεφος και μου ανακοίνωσε ότι θα με χωρίσει και ότι θα πάρει την επιμέλεια της κόρης μας ό,τι και να κάνω. Τότε ήταν που μου έριξε βραστό νερό» συμπλήρωσε η 24χρονη.

Η ίδια υποστηρίζει, μάλιστα, ότι στόχος του 28χρονου δράστη ήταν το πρόσωπό της «αλλά πρόλαβα να γυρίσω το πρόσωπό μου».

Αφού της έριξε το βραστό νερό η 24χρονη άρχισε να τρέχει με τη μπλούζα της να έχει κολλήσει στο δέρμα της. «Τότε μου έριξε και το υπόλοιπο νερό που έπεσε στα πόδια του παιδιού μας και στα δικά μου πόδια» συμπλήρωσε η 24χρονη.

«Ήθελα να ξεφύγω αλλά λιποθύμησα από τον πόνο. Όταν συνήλθα άκουγα την κόρη μου να ουρλιάζει με τον σύζυγό μου να με τραβάει από τα μαλλιά και να με σέρνει μέχρι την τουαλέτα».

Όπως λέει η 24χρονη γλίτωσε επειδή εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο δράστης πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του οπότε η ίδια βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και να τρέξει σε ένα γειτονικό σπίτι από το οποίο ειδοποίησε την αστυνομία.

Αν και ο 28χρονος μετά τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος, ο σάλος που προκλήθηκε από την υπόθεση υποχρέωσε τις τουρκικές αρχές να προχωρήσουν εκ νέου στην κράτησή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Αυτή είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής των μαθητών σε Γυμνάσια, Λύκεια