ΚΟΣΜΟΣ

Τάιγκερ Γουντς: Το σπίτι της πρώην συζύγου του είναι εντυπωσιακό και θα τα χάσεις (pics)

Τάιγκερ Γουντς: Το σπίτι της πρώην συζύγου του είναι εντυπωσιακό και θα τα χάσεις (pics)

Η Έλιν Νόρντεγκρεν μπορεί να πέρασε πολλά στο πλευρό του διάσημου αθλητή του γκολφ ωστόσο, πλέον μπορεί να απολαμβάνει μία χλιδάτη ζωή.

Ο Τάιγκερ Γουντς ήταν πολύ άτακτος κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του με το μοντέλο από τη Σουηδία, το οποίο κάποια στιγμή δεν άντεξε τις απιστίες του και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Παρόλα αυτά έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και προσπαθούν όσο μπορούν να έχουν καλές σχέσεις. Επιπλέον, η Έλιν Νόρντεγκρεν, λόγω του διαζυγίου της με τον θρυλικό γκόλφερ, μπορεί και έχει μία άνετη ζωή χωρίς στερήσεις.

Σύμφωνα με τη Sun η ξανθιά καλλονή αγόρασε μία βίλα στη Φλόριντα ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού πρώτα πούλησε το προηγούμενο σπίτι της έναντι 50 εκατομμυρίων.

Και μπορεί αυτό να είναι πιο… οικονομικό, ωστόσο είναι υπερλούξ και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, σπα, γυμναστήριο, έχει θέα στη λίμνη, ενώ στον κήπο υπάρχει καινούργια πισίνα.

Επίσης, διαθέτει σύστημα ασφαλείας και φωτισμού που μπορεί να χειριστεί μέσω tablet ή κινητού και τέσσερα γκαράζ. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της βίλας είναι μια γυάλινη αίθουσα κρασιών που βρίσκεται στην κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Blogs.gossip-tv.gr