ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το Παλάτι «παρέλυσε από φόβο» και πιέζεται για απαντήσεις

Συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το Παλάτι «παρέλυσε από φόβο» και πιέζεται για απαντήσεις

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail το παλάτι έχει παραλύσει από τρόμο και φόβο την ώρα που ο Χάρι κατηγορείται ότι έβαλε βόμβα στα θεμέλια της βασιλικής οικογένειας με όσα είπε μαζί με την σύζυγό του στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν συνεχείς συσκέψεις για να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν στις κατηγορίες της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Για την ώρα, πάντως, η βασίλισσα Ελισάβε εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να υπογράψει μια ανακοίνωση-απάντηση στα όσα ακούστηκαν επί δίωρο στο CBS.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δήλωση που γράφεται και ξαναγράφεται θα τονίζει την αγάπη του Μπάκιγχαμ προς το ζευγάρι της Μέγκαν και του Χάρι προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις.

Άνθρωποι με γνώση των εσωτερικών ισορροπιών του Παλατιού του Μπάκιγχαμ περιγράφουν το κλίμα ως «μια έντονη αίσθηση προσωπικού σοκ και θλίψης» καθώς, όπως λένε, ο Χάρι «πάτησε το κουμπί της πυρηνικής επίθεσης σε βάρος της οικογένειάς του».

H βασικότερη «κατηγορία» στην οποία καλείται να απαντήσει το παλάτι είναι τα όσα είπαν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι για ένα άτομο μέσα στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας που έθεσε ζήτημα για το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του πρώτου γιού του ζευγαριού, του μικρού Άρτσι.

Αν και η Όπρα Γούινφρεϊ ξεκαθάρισε ώρες μετά τη συνέντευξη ότι ο Χάρι της είπε πως αυτό το πρόσωπο δεν ήταν ούτε η βασίλισσα ούτε ο Φίλιππος, ο σύζυγός της, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα ποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας μπορεί να έκανε αυτή τη συζήτηση.

Το παλάτι θα πρέπει, επίσης, να δώσει απαντήσεις, σύμφωνα με τον Guardian και σε άλλες αποκαλύψεις όπως την συμπεριφορά της Κέιτ Μίντλετον προς την Μέγκαν Μαρκλ με την Αμερικανίδα ηθοποιό να περιγράφει πώς έβαλε τα κλάματα μετά από καβγά που είχε με την σύζυγό του πρίγκιπα Γουίλιαμ για τα φορέματα των παρανύμφων του γάμου της με τον Χάρι.

Απαντήσεις απαιτούνται για την κατηγορία της Μέγκαν Μαρκλ προς τη βασιλική οικογένεια ότι δεν την υπερασπίστηκε, ότι την υποχρέωσαν να σιωπήσει και ότι αξιωματούχοι είπαν ψέματα για να προστατεύσουν άλλους γαλαζοαίματους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση