ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη Μέγκαν – Χάρι: 10 + 1 πράγματα που μάθαμε για το Παλάτι – Δείτε το infographic

Συνέντευξη Μέγκαν – Χάρι: 10 + 1 πράγματα που μάθαμε για το Παλάτι – Δείτε το infographic

Συνεχίζονται οι «μετασεισμοί» από τη συνέντευξη-βόμβα που παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Οι αποκαλύψεις του ζεύγους προκάλεσαν «πονοκέφαλο» στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ που δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.

Ιδού 10+1 πράγματα που μάθαμε από τη δίωρη συνέντευξη για τις ταραγμένες σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τους Σάσεξ:

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail το παλάτι έχει παραλύσει από τρόμο και φόβο την ώρα που ο Χάρι κατηγορείται ότι έβαλε βόμβα στα θεμέλια της βασιλικής οικογένειας με όσα είπε μαζί με την σύζυγό του στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν συνεχείς συσκέψεις για να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν στις κατηγορίες της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Για την ώρα, πάντως, η βασίλισσα Ελισάβε εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να υπογράψει μια ανακοίνωση-απάντηση στα όσα ακούστηκαν επί δίωρο στο CBS.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δήλωση που γράφεται και ξαναγράφεται θα τονίζει την αγάπη του Μπάκιγχαμ προς το ζευγάρι της Μέγκαν και του Χάρι προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις.

H βασικότερη «κατηγορία» στην οποία καλείται να απαντήσει το παλάτι είναι τα όσα είπαν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι για ένα άτομο μέσα στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας που έθεσε ζήτημα για το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του πρώτου γιού του ζευγαριού, του μικρού Άρτσι.

Αν και η Όπρα Γούινφρεϊ ξεκαθάρισε ώρες μετά τη συνέντευξη ότι ο Χάρι της είπε πως αυτό το πρόσωπο δεν ήταν ούτε η βασίλισσα ούτε ο Φίλιππος, ο σύζυγός της, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα ποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας μπορεί να έκανε αυτή τη συζήτηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση