ΚΟΣΜΟΣ

Δύο νεκροί από την έκτακτη προσγείωση

Δύο νεκροί από την έκτακτη προσγείωση
Δύο είναι οι νεκροί από την επικίνδυνη αναγκαστική προσγείωση, στην οποία προχώρησε ρωσικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της...

Τουλάχιστον δύο είναι οι νεκροί από την επικίνδυνη αναγκαστική προσγείωση, στην οποία προχώρησε ρωσικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μόσχας, Ντομοντέτοβο. Το αεροσκάφος βγήκε από τον αεροδιάδρομο, ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτικής Άμυνας 50 είναι οι τραυματισμένοι επιβάτες. Το αεροσκάφος της Dagestan Airlines μετέφερε 155 επιβάτες και πλήρωμα, σε εσωτερική πτήση της Ρωσίας. Είχε απογειωθεί το πρωί από το αεροδρόμιο της Μόσχας και κατευθυνόταν στην πόλη Makhachkala, στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν στον Καύκασο.

Οι μηχανές του αεροσκάφους τύπου Τουπόλεφ - 154 σταμάτησαν να λειτουργούν ξαφνικά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η πρώτη μηχανή αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την απογείωση, η δεύτερη σταμάτησε να λειτουργεί ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν εν πτήσει στα 9.000 μέτρα και η τρίτη πιστεύεται ότι σταμάτησε να λειτουργεί κατά την προσγείωση.

Είκοσι πέντε ασθενοφόρα κατευθύνονται στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο, ενώ οι συνθήκες στους δρόμους της Μόσχας είναι δύσκολες εξαιτίας της χθεσινής χιονόπτωσης.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ροή Ειδήσεων