ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ασύλληπτη τραγωδία - Σκότωσε με 35 μαχαιριές 76χρονη συγγενή του

Έγκλημα ΗΠΑ
Twitter

Μαχαίρωσε την προγιαγιά του τουλάχιστον 35 φορές - Ο 20χρονος δράστης κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού

Ένας άνδρας από το Σικάγο των ΗΠΑ συνελήφθη για τη δολοφονία μιας 76χρονης συγγενούς του. Σύμφωνα με το FOX, ο 20χρονος χρησιμοποίησε ένα «μαχαίρι σαμουράι» για να μαχαιρώσει μέχρι θανάτου το θύμα δεκάδες φορές μέσα στο σπίτι της.

Ο 20χρονος Isaiah Jones, κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού. Το θύμα είναι η Jearlean Willingham, η οποία ήταν προγιαγιά του.

Η κόρη της Willingham βρήκε την 76χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος, δήλωσε η εισαγγελία. Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον 35 μαχαιριές, μερικές από τα οποίες τρύπησαν την καρδιά και τους πνεύμονές της.

Ο Jones, ο οποίος συνελήφθη περίπου πέντε ώρες αργότερα, παραδέχτηκε ότι σκότωσε την γυναίκα έπειτα από μελέτη της Βίβλου και ομολόγησε ότι το αίμα που κάλυπτε το σώμα του ήταν δικό της.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Jones βρέθηκε με αποσυναρμολογημένα κομμάτια από ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι, νομίσματα και φακέλους τραπεζών που περιείχαν 525 δολάρια.

Η δικαστής της κομητείας Susana Ortiz αρνήθηκε την Κυριακή την εγγύηση για τον Jones, επικαλούμενη τα αποδεικτικά στοιχεία και «αγριότητα» του εγκλήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Τσιόδρα για τον κορονοϊό: Τι είπε για το εμβόλιο της AstraZeneca και τις θρομβώσεις