ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα πάει στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου για να μην γίνει το κέντρο της προσοχής

Πρίγκιπας Φίλιππος Μεγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι
Ο πρίγκιπας Φίλιππος και πίσω του Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
AP PHOTO

Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου προκειμένου να μην γίνει το αντικείμενο της προσοχής

Μια διαφορετική εκδοχή για τους λόγους για τους οποίους η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα δώσει το «παρών» στην προγραμματισμένη για το Σάββατο κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος πέθανε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών, δίνουν φίλες της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Όπως λένε, η Μέγκαν Μαρκλ έμεινε στην Καλιφόρνια, ενώ ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη στη Βρετανία, επειδή «δεν θέλει να γίνει το επίκεντρο της προσοχής» στην κηδεία του Σαββάτου.

Οι ίδιες πηγές συμπληρώνουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε «έναν ειδικό δεσμό» και «λάτρευε» τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Τις προηγούμενες ημέρες εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ είχε αποδώσει την απουσία της Μέγκαν Μαρκλ από την κηδεία στη συμβουλή που της έδωσε ο γιατρός της να μην ταξιδέψει καθώς είναι έξι μηνών έγκυος.

«Η βασική αγωνία της Μέγκαν είναι να στηρίξει τώρα τον Χάρι. Η ίδια λέει ότι άφησε στον Χάρι την απόφαση για το αν θα έπρεπε ή όχι να παρευρεθεί στην κηδεία» είπε στην Daily Mail πηγή που διατηρεί στενούς δεσμούς με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

«Η Μέγκαν υποστηρίζει ότι αυτές οι περίοδοι απαιτούν από την οικογένεια να είναι μαζί, να αφήσει πίσω της τις διαφορές και να είναι ενωμένη. Η ίδια λέει πως αυτό θα ήθελε και ο πρίγκιπας Φίλιππος προσθέτοντας ότι και εκείνη είναι πρόθυμη να συγχωρήσει και να προχωρήσει μπροστά» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Εκτός από τον γιατρό της, αρνητική στο ενδεχόμενο ταξιδιού στη Βρετανία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φέρεται να είναι και η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ. Ντόρια.

«Η Ντόρια επέμεινε ότι η Μέγκαν θα έπρεπε να παραμείνει στην Καλιφόρνια και να στηρίξει τον Χάρι από μακριά. Όπως και ο Χάρι, η Ντόρια είναι πολύ προστατευτική και δεν θέλει να μπει σε κίνδυνο η υγεία της. Το στρες είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται τώρα η Μέγκαν» προσθέτει η ίδια πηγή.

Η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει, λέει φίλος της Αμερικανίδας ηθοποιού, ότι η παρουσία ή η απουσία της από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου δεν θα αλλάξει τη σχέση της με την βασίλισσα Ελισάβετ για την οποία πιστεύει πως κατανοεί την απουσία της και θα ήθελε από εκείνη να είναι ασφαλής και υγιής για το παιδί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλα τα σενάρια για Πάσχα στο χωριό και καταστήματα χωρίς click in shop και click away