ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Ρωσία: Σκυλιά κατασπάραξαν 4χρονο - Νεκρό το αγόρι

Φρίκη στη Ρωσία: Σκυλιά κατασπάραξαν 4χρονο - Νεκρό το αγόρι

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της τραγωδίας.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι μόλις 4 ετών στη Ρωσία όταν δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά ενώ έκανε ποδήλατο, τα οποία το κατασπάραξαν.

Το παιδί, το όνομά του οποίο δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ανακαλύφθηκε από τους γείτονες, οι οποίες δεν άκουσαν τις δικές του φωνές αλλά τους ήχους που έκαναν τα μανιασμένα σκυλιά.

Το άτυχο αγοράκι

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Saroforov, στην επαρχία Bashkortostan, με μια γειτόνισσα να δηλώνει σοκαρισμένη; «Δάγκωναν το παιδί σαν κούκλα. Το μισό του πρόσωπο ήταν ξεριζωμένο. Η μύτη, τα αυτιά, τα μάγουλά του, έλειπαν. Ήταν νεκρό μόλις το πλησίασα».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το παιδί βρισκόταν έξω με το ποδήλατό του μόλις 20 λεπτά πριν την επίθεση, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε συντετριμμένη και η μητέρα του: «Άπλωνα τα ρούχα όταν ήρθε να μου πει να βγει στο δρόμο με το ποδήλατο. Είκοσι λεπτά αργότερα ήρθε μια γειτόνισσα η οποία μου είπε πως το παιδί μου, το σκότωσαν τα σκυλιά».

Να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν αρκετές αγέλες από αδέσποτα σκυλιά, τα οποία συχνά-πυκνά επιτίθενται σε κατοίκους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα: Έτσι θα γιορτάσουμε - Τι ώρα θα γίνουν Επιτάφιος, Ανάσταση - Πού θα ψήσουμε