ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος για 22χρονη στην Ελβετία όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Κινητό τηλέφωνο βρύση νερό

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 22χρονη στην Ελβετία όταν το κινητό τηλέφωνο που φόρτιζε έπεσε στο νερό της μπανιέρας της

Τραγικός ήταν ο θάνατος μιας 22χρονης στην Ελβετία όταν έπαθε ηλεκτροπληξία αφού έπεσε στο νερό της μπανιέρας το κινητό τηλέφωνο που φόρτιζε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη Γκοσάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης η 22χρονη φόρτιζε το κινητό της τηλέφωνο ενώ παρακολουθούσε μια τηλεοπτική εκπομπή.

Από την εισαγγελία του Σεντ Γκάλεν που ερευνά την υπόθεση ανακοινώθηκε ότι ο φορτιστής του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε η άτυχη 22χρονη ήταν ελαττωματικός.

«Επιβεβαιώνουμε ότι στην ηλεκτροπληξία συνέβαλε το ελαττωματικό καλώδιο του φορτιστή του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας» δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Η άτυχη 22χρονη ζούσε με τους γονείς της και εργαζόταν ως υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα.

Φίλοι και γνωστοί εξέφρασαν τη λύπη τους για τον θάνατο της 22χρονης κάνοντας λόγο για μια πολύ ενεργή και δημοφιλή κοπέλα.

Οι γονείς της που είναι σοκαρισμένοι από τον θάνατο του παιδιού τους λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη μετά από εντολή της εισαγγελίας.

Μετά τον τραγικό θάνατο της 22χρονης η τοπική αστυνομία υπενθύμισε ότι η χρήση ηλεκτρικών συσκευών που είναι συνδεδεμένες με το ηλεκτρικό ρεύμα κοντά σε νερό είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Για άλλες τρεις επιθέσεις ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα