ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ιαπωνία: 25χρονη δηλητηρίασε τον παθιασμένο με το σεξ 77χρονο εκατομμυριούχο σύζυγό της

Ιαπωνία δολοφονία
Η 25χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 77χρονου συζύγου της

Σοκ έχουν προκαλέσει στην Ιαπωνία οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δηλητηρίαση ενός 77χρονου εκατομμυριούχου από τη σύζυγό του

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία η απαγγελία κατηγορίας για δολοφονία σε βάρος μιας 25χρονης η οποία φέρεται να δηλητηρίασε τον παθιασμένο με το σεξ εκατομμυριούχο 77χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Σάκι Σούντο, όπως είναι το όνομα της 25χρονης, δηλητηρίασε τον 77χρονο Κοσούκε Νοζάκι, ο οποίος ήταν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στο χώρο των ακινήτων στην Ιαπωνία.

Ο Νοζάκι είχε παντρευτεί την Σούντο τον Φεβρουάριο του 2018 και είχε βρεθεί νεκρός τρεις μήνες αργότερα, τον Μάιο.

Ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά όσους υποστήριζαν ότι η 25χρονη σύζυγός του, η οποία στο παρελθόν είχε εργαστεί ως πορνοστάρ, τον είχε παντρευτεί για τα χρήματά του.

«Θα στεναχωρήσω το 99% των ανθρώπων που εύχονται ο γάμος αυτός να αποτύχει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ευτυχισμένοι» έγραφε τότε ο 77χρονος εκατομμυριούχος.

Ο ίδιος υποστήριζε, μάλιστα, ότι το μυστικό για να μείνει κανείς νέος είναι να κάνει συχνά σεξ εκφράζοντας την επιθυμία να αφήσει την τελευταία του πνοή στη διάρκεια ερωτικής πράξης.

«Κάνουμε σεξ τρεις φορές την ημέρα και δεν χρειάζομαι Viagra. Ξέρω ότι το να κάνω τόσο σεξ μπορεί να προκαλέσει τον θάνατό μου αλλά αν μπορεί αυτό να συμβεί κάνοντας έρωτα τότε είμαι οκ με αυτό» συμπλήρωνε τότε ο 77χρονος.

Όπως αναφέρουν ιαπωνικά ΜΜΕ στο κινητό τηλέφωνο της 25χρονης βρέθηκαν αναζητήσεις για «διεγερτικά φάρμακα».

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τον θάνατο του 77χρονου, η Σούντο τοποθέτησε τον εαυτό της στη θέση του προέδρου της εταιρείας του ενώ άλλες πληροφορίες την θέλουν να έχει προσπαθήσει να φύγει από την Ιαπωνία, κίνηση που δεν ολοκλήρωσε λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Χτυπά ξανά το κουδούνι σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια – Επιστροφή με όπλο τα self test