ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστική αποκάλυψη Αμερικανού αξιωματούχου: «Είδα τον εξωγήινο του Ρόσγουελ - Πώς έμοιαζε»

Σοκαριστική αποκάλυψη Αμερικανού αξιωματούχου: «Είδα τον εξωγήινο του Ρόσγουελ - Πώς έμοιαζε»

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το τι πραγματικά έγινε το 1947 στην έρημο του Νέο Μεξικού, έρχονται στη δημοσιότητα.

Έχουν περάσει 77 χρόνια από το συμβάν στο Νέο Μεξικό, στην πόλη Ρόσγουελ όπου μέχρι και σήμερα θεωρείται ως η μόνη απόδειξη πως εξωγήινοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας.

Οι ΗΠΑ αμέσως ανέφεραν πως δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, κλείνοντας άρον-άρον την υπόθεση, παρά το γεγονός πως κανένας μετεωρολογικός σταθμός δεν είχε κάνει κάποια τέτοια κίνηση.

Σήμερα, 77 ολόκληρα χρόνια μετά, το μυστήριο παραμένει. Ο Walter Hault, ένας εκ των εκπροσώπων Τύπου του Στρατού τότε, αποφάσισε να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στο Ρόσγουελ.

O Walter Hault

Οι φίλοι του, Dennis Bathaser και Wendy Connors, κινηματογράφησαν τον Hault το 2000, ο οποίος από τη μεριά του εξομολογήθηκε τις εμπειρίες του από εξωγήινους.

Σε κάποιο σημείο η συζήτηση έφτασε στο Ρόσγουελ, με τον Hault να δηλώνει on camera πως βρέθηκε μια σορός στα συντρίμμια, η οποία ήταν αρκετά μικρή και θύμιζε περισσότερο ένα παιδί 10-11 ετών!

Πρόσθεσε πως η σορός ήταν πολύ χτυπημένη από την πτώση ενώ δεν μπορούσε να θυμηθεί το χρώμα.

Το video έφερε στη δημοσιότητα ο Anthony Bragalia, ερευνητής UFO, λίγες ημέρες μετά από την επιβεβαίωση του Πενταγώνου για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή ο αμερικανικός στρατός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Το πρώτο Σαββατοκύριακο ελευθερίας: Πώς θα ταξιδέψουμε – Πού πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί