ΚΟΣΜΟΣ

Κρίστιαν Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του

Έρικσεν
Instagram/chriseriksen8

«Πολλά ευχαριστώ για τους γλυκούς και εκπληκτικούς χαιρετισμούς και μηνύματα από όλο τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για εμένα και την οικογένειά μου» έγραψε σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Δανός διεθνής που κατέρρευσε το Σάββατο στον αγωνιστικό χώρο, Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής φαίνεται να χαμογελά και να κάνει «thumbs up», προσθέτοντας πως «είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει ακόμα να περάσω κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, μα νιώθω ΟΚ. Τώρα θα επευφημώ τα παιδιά στην ομάδα της Δανίας στα επόμενα ματς. Παίξτε για όλη τη Δανία».

Ο Δανός ποδοσφαιριστής είχε καταρρεύσει, λόγω καρδιακού επεισοδίου, στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Φινλανδία, στο πλαίσιο του φετινού Euro, προκαλώντας ανησυχία σε φιλάθλους ανά τον κόσμο.

Σε προηγούμενο μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο, που έστειλε μέσω του μάνατζέρ του, είχε πει «σας ευχαριστώ, δεν τα παρατάω. Νιώθω καλύτερα τώρα- μα θέλω να καταλάβω τι συνέβη».

Ο Δανός ποδοσφαιριστής είναι μάλλον απίθανο να ξαναπαίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο μετά το περιστατικό, έχουν πει ειδικοί.

Ο αρχηγός της Δανίας, Σίμον Κιάερ κι ο τερματοφύλακας της, Κάσπερ Σμάιχελ επισκέφθηκαν τον συμπαίκτη τους στο νοσοκομείο κι είχαν σχετική ενημέρωση, εκφράζοντας την ανακούφιση τους για την βελτίωση της κατάστασής του. Ο Έρικσεν, εκτός απροόπτου, αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο.

Στη Fan Zone στην Κοπεγχάγη έχει δημιουργηθεί ένα γκράφιτι του Έρικσεν, με το όνομα του κι ένα μήνυμα που έγραφε «Ένας για όλους, όλοι για έναν». Αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί κι έγραψε στον τοίχο τις ευχές του για τον παίκτη της Ίντερ, όπως φυσικά την στήριξη τους εξέφρασαν κι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στους σημερινούς αγώνες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021 LIVE: Πρόγραμμα, θέματα, απαντήσεις, βάσεις - Συνεχής ενημέρωση