ΚΟΣΜΟΣ

Τους... βγήκε ξινό το πείραμα: Χώρισε το ζευγάρι που δέθηκε με χειροπέδες για να σώσει τη σχέση του

Ζευγάρι χωρισμός
PIXABAY

Έσπασαν τα δεσμά on camera -  Αποφάσισαν ότι δεν ταιριάζουν

Μετά από 123 μέρες δεμένοι με χειροπέδες προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους, οι Alexandr Kudlay και Viktoria Pustovitova από την Ουκρανία, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Έκοψαν τις χειροπέδες που τους έδεναν κατά τη διάρκεια εκπομπής στην τηλεόραση και είπαν ότι το πείραμα έφερε στο φως δυσάρεστες αλήθειες.

Ήταν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που το ζευγάρι από την Ουκρανία αποφάσισε να περάσει χειροπέδες στους καρπούς του για να παραμείνει ενωμένο περίπου τρεις μήνες, ώστε να θέσει τον έρωτά του υπό δοκιμή.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πειράματος, το οποίο προέβαλαν στα social media για να αποδείξουν ότι όντως ήταν δεμένοι και δεν ήταν κόλπο, έκαναν τα πάντα μαζί.

Η Pustovitova είπε ότι ο προσωπικός χώρος ήταν αυτό που της έλειψε περισσότερο. «Ήμασταν μαζί όλη την ημέρα. Δεν μου έδινε όμως καμία προσοχή ο Alexandr ακριβώς επειδή ήμασταν συνεχώς μαζί. Δεν μου είπε: "Μου λείπεις", ενώ θα ήθελα να το ακούσω», είπε η 29χρονη.

«Θέλει να επιστρέψει στον ρυθμό της πρότερης ζωής της, της λείπει να κάνει ό,τι αγαπούσε» είπε ο Alexandr κάποια στιγμή σημειώνοντας ότι οι δυσκολίες του να είναι δεμένοι μαζί αυξάνονται σαν χιονοστιβάδα.

«Νομίζω είναι καλό μάθημα για εμάς, άλλα ζευγάρια στην Ουκρανία και στο εξωτερικό να μην επαναλάβουν αυτό που κάναμε», είπε η Viktoria και παραδέχτηκε ότι θέλει να επιστρέψει στη φυσιολογική της ζωή και να επικεντρωθεί στην προσωπική της εξέλιξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»