ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - «Αθώος ο Γερμανός παιδόφιλος, δυο Ρώσοι οι ύποπτοι»!

Υπόθεση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - «Αθώος ο Γερμανός παιδόφιλος, δυο Ρώσοι οι ύποπτοι»!

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν καθώς όλα δείχνουν πως ο νούμερο ένα ύποπτος δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση του παιδιού αλλά δυο Ρώσοι!

Μια αναπάντεχη τροπή παίρνει, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, καθώς ο πρώτος στη λίστα των υπόπτων, Κρίστιαν Μπρίκνερ, όλα δείχνουν πως δεν έχει σχέση, ενώ στο κάδρο μπαίνουν δυο Ρώσοι!

Μια τηλεοπτική εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης, η οποία ασχολείται με εξαφανίσεις, αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως πιθανότατα η Μαντλίν δεν απήχθη από τον Μπρίκνερ, όπως όλοι πιστεύουν αλλά από δυο... Ρώσους!

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ

Αυτή τη στιγμή ο Μπρίκνερ βρίσκεται στις φυλακές του Μπράουνσβαϊγκ για διακίνηση ναρκωτικών και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος την ίδια ώρα που οι εισαγγελικές Αρχές αναζητούν το παραμικρό στοιχείο για να τον «δέσουν» με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Όσο αφορά τους δυο μυστηριώδεις Ρώσους, η εκπομπή επικαλείται νέες μαρτυρίες τις οποίες έχει παραδώσει στην αστυνομία όμως δεν υπάρχει άλλο στοιχείο, το οποίο να έχει διαρρεύσει, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Η Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το θέρετρο Πράια Ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και από τότε έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια έρευνα για να εντοπιστούν τα ίχνη της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Μέσα στον Αύγουστο οι εμβολιασμοί για τους 12 - 15 ετών