ΚΟΣΜΟΣ

Better Call Saul: Κατέρρευσε στα γυρίσματα ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς

Μπομπ Όντενκερκ
AP

Ο Μπομπ Όντενκερκ, γνωστός ως «Saul Goodman» του «Better Call Saul», κατέρρευσε στα γυρίσματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο γνωστός ηθοποιός Μπομπ Όντενκερκ, αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Better Call Saul»- spinoff του «Breaking Bad»- όπου πρωταγωνιστεί, παίζοντας τον ρόλο του δικηγόρου Saul Goodman (ή, αλλιώς, Jimmy McGill).

To περιστατικό, που έλαβε χώρα την Τρίτη, επιβεβαίωσε το Variety. O Όντενκερκ συμμετέχει στα γυρίσματα της έκτης και τελευταίας σεζόν της σειράς, η οποία διαδραματίζεται στο Νέο Μεξικό.

Ασθενοφόρο κλήθηκε άμεσα και ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Δεν είναι γνωστό το αίτιο του περιστατικού.

Ο 58χρονος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός χάρη στον τρόπο που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του Saul Goodman, πρώτα στο «Breaking Bad» και μετά στο «Better Call Saul». Η δυνατή ερμηνεία του στον ρόλο του πληθωρικού δικηγόρου/ απατεώνα, ο οποίος ειδικεύεται στην υπεράσπιση φιγουρών του υποκόσμου, του έχει φέρει τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και τέσσερις για Emmy.

H τελευταία σεζόν του «Better Call Saul» αναμένεται να προβληθεί στις αρχές του 2022.

Με πληροφορίες από Variety, TMZ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Απευθείας στις φυλακές Τρίπολης - Οι κατηγορίες και το χρονικό της προφυλάκισης