ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της γιατί ο πατέρας ήταν βιαστής

Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της γιατί ο πατέρας ήταν βιαστής
Δε θα μπορούσαν να έχουν χειρότερους γονείς δύο αγγελούδια καθώς η μητέρα τους τα σκότωσε στην Ισπανία αφού ο πατέρας τους είχε εκδοθεί...

Δε θα μπορούσαν να έχουν χειρότερους γονείς δύο αγγελούδια καθώς η μητέρα τους τα σκότωσε στην Ισπανία αφού ο πατέρας τους είχε εκδοθεί στη Βρετανία κατηγορούμενος για βιασμό.


Η 43χρονη Lianne Smith κατηγορείται ότι, τον περασμένο Μάιο, σκότωσε τα δύο παιδιά της, την 11χρονη Rebecca και τον 11 μηνών Daniel σε ξενοδοχείο της Ισπανίας. Η ίδια παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έπνιξε τα παιδιά της με μία πλαστική σακούλα και κρατείται σε ψυχιατρική κλινική της Ισπανίας μέχρι την ημερομηνία της δίκης της.


Την ίδια ώρα ο σύζυγος της Lianne και πατέρας των δύο άτυχων παιδιών δικάζεται στη Βρετανία για τον συστηματικό βιασμό μίας κοπέλας από την ηλικία των έξι ετών.


Ο 45χρονος Martin Smith, κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά, για πάνω από 10 χρόνια, ένα κοριτσάκι. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι στην ηλικία των 17 ετών αποφάσισε να καταγγείλει τον Smith στην αστυνομία. Η ίδια στην κατάθεσή της τόνισε ότι ο 45χρονος αποπειράθηκε πολλές φορές να την υπνωτίσει για να την βιάσει. Αποκάλυψε ζούσε για χρόνια υπό το φόβο του βιαστή της ο οποίος όσο μεγάλωνε η νεαρή κοπέλα γινόταν όλο και πιο βίαιος.


Ο Smith αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ η δίκη του συνεχίζεται.