ΚΟΣΜΟΣ

Linda Evangelista: Στο πλευρό της διάσημα μοντέλα μετά την παραμόρφωσή της - Μπράβο για το κουράγιο

Linda Evangelista
Συγκίνηση μετά την εξομολόγηση της Linda Evangelista για την περιπέτεια της υγείας της μετά από αισθητική επέμβαση
AP PHOTO

Συγκίνηση μετά την εξομολόγηση της Linda Evangelista για την περιπέτεια της υγείας της μετά από αισθητική επέμβαση

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στον χώρο του μόντελινγκ η εξομολόγηση της Linda Evangelista για την παραμόρφωση που υπέστη μετά από αισθητική επέμβαση η οποία παρουσίασε επιπλοκή.

Η Linda Evangelista στην ανάρτησή της στο Instagram που προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από συναδέλφους της στον χώρο της μόδας γράφει ότι «έχω παραμορφωθεί μόνιμα». Σύμφωνα με την ίδια υποβλήθηκε σε κρυολιπόλυση, μια επέμβαση που προβλέπει το «πάγωμα» του λίπους στο σώμα και η οποία τελικά οδήγησε στην δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Έπαθα Paradoxical Adipose Hyperplasia και αυτό όχι μόνο κατέστρεψε την καθημερινότητά μου αλλά μου προκάλεσε και μια βαθιά κατάθλιψη, μια αδιανόητη λύπη και με έριξε στα τάρταρα της αυτοεκτίμησης. Και τελικά έγινε ερημίτης» γράφει η Linda Evangelista.

Όπως αποκαλύπτει η κατάσταση αυτή την έχει υποχρεώσει να μείνει κλεισμένη στον εαυτό της για τα τελευταία 5 χρόνια «και όπως έχουν γράψει τα μέσα ενημέρωσης έχω γίνει αγνώριστη».

Η ανάρτηση της προκάλεσε σειρά μηνυμάτων συμπαράστασης από συναδέλφους της από το χώρο του μόντελινγκ. «Θα είσαι πάντα ένα σούπερ μόντελ» έγραψε η σχεδιάστρια Jeremy Scott. «Σε αγαπώ πολύ» έγραψε ο επίσης σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs. «Σε συγχαίρω για το κουράγιο σου και τη δύναμή σου να μοιραστείς την εμπειρία σου και να μην είσαι πια όμηρος αυτής της ιστορίας. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να πέρασες τα τελευταία πέντε χρόνια» έγραψε η Naomi Campbell.

Δείτε αναρτήσεις μοντέλων για τη Linda Evangelista

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κουτσούμπας στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη: «Θα έχουμε πρόωρες εκλογές»

Ρόδος: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Δώρας – Ο 40χρονος την παρακολουθούσε μια ημέρα πριν τη δολοφονία

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Ραγδαίες εξελίξεις – Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της από το FBI