ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Ερντογάν με τον Μπάιντεν - Κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι στηρίζουν την τρομοκρατία

Έξαλλος ο Ερντογάν με τον Μπάιντεν - Κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι στηρίζουν την τρομοκρατία
AP

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραπονέθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας, «εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω βιώσει τέτοια κατάσταση με κανέναν ηγέτη των ΗΠΑ»

Με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν τα έβαλε για ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή τη φορά λόγω του ότι ο πρώτος αρνήθηκε μια συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε έξαλλος με την άρνηση του Τζο Μπάιντεν να πραγματοποιήσουν τετ α τετ εξαπολύοντας πυρά εναντίον του και κατηγορώντας για ακόμα μια φορά τις ΗΠΑ ότι στηρίζουν τρομοκράτες. «Του στηρίζουν στηρίζουν με όπλα με πυρομαχικά, αντί να τους καταπολεμούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εννοώντας το ΡΚΚ και τους Κούρδους της Βόρειας Συρίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος Πρόεδρος στην συνέχεια παραπονέθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας, «εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω βιώσει τέτοια κατάσταση με κανέναν ηγέτη των ΗΠΑ. Δυστυχώς είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση».

«Ως δύο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαφορετική κατάσταση. Κι αφού δεν είμαστε στο σημείο που είμαστε, θα πρέπει να το λέμε» σημείωσε στη συνέχεια, ενώ επανέλαβε ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας τις επόμενες μέρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξύπνησε ο 6χρονος Φώτης: Τα δάκρυά του και το πρώτο που ζήτησε από τους γιατρούς

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός από την υπόθεση

Έγκλημα στη Ρόδο: Αδιανόητες δηλώσεις του θείου του 40χρονου - «Δεν είστε όλες θύματα»