ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Νέα έρευνα του FBI στο σπίτι του αγνοούμενου συντρόφου της

Γκάμπι Πετίτο
Γκάμπι Πετίτο: Για δεύτερη φορά το FBI στο σπίτι του Μπράιαν Λόντρι - Τι ζήτησαν οι πράκτορες από τους γονείς του
AP PHOTO

Γκάμπι Πετίτο: Για δεύτερη φορά το FBI στο σπίτι του Μπράιαν Λόντρι - Τι ζήτησαν οι πράκτορες από τους γονείς του

Στο σπίτι των γονέων του Μπράιαν Λόντρι, του συντρόφου της δολοφονημένης b, επέστρεψαν την Κυριακή οι πράκτορες του FBI καθώς συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του 23χρονου που θεωρείται πρόσωπο ενδιαφέροντος για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας και παραμένει άφαντος.

Δύο πράκτορες του FBI που έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι των Λόντρι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν προκειμένου να προχωρήσουν σε τεστ DNΑ όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας στη New York Post.

«To FBI ζήτησε ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν Λόντρι προκειμένου να τους βοηθήσουν στην ταυτοποίηση DNA» δήλωσε συγκεκριμένα ο δικηγόρος Στίβεν Μπαρτολίνο προσθέτοντας ότι «οι γονείς του Μπράιαν έδωσαν στο FBI ό,τι μπορούσαν». Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, η επίσκεψη των πρακτόρων του FBI ήταν «ρουτίνα» χωρίς, πάντως, να διευκρινίζεται ποια ήταν τα αντικείμενα του Μπράιαν Λόντρι που τους παραδόθηκαν.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το FBI βρέθηκε στο σπίτι των Λόντρι καθώς το ίδιο είχε συμβεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου όταν οι πράκτορες της υπηρεσίας ανέκριναν τους γονείς του 23χρονου συντρόφου της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο αποχωρώντας, τότε, με αρκετά αντικείμενα.

Η επίσκεψη των πρακτόρων του FBI πραγματοποιήθηκε περίπου την ίδια ώρα που εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο Λονγκ Άιλαντ σε μια επιμνημόσυνη δέηση για την Γκάμπι Πετίτο, μια εβδομάδα από την ημέρα κατά την οποία βρέθηκε η σορός της σε απομονωμένη περιοχή του Γουαϊόμινγ με τον ιατροδικαστή να αποφαίνεται ότι ο θάνατος της αποδίδεται σε ανθρωποκτονία.

«Όλος ο πλανήτης γνωρίζει το όνομά της. Και η ίδια αποτέλεσε έμπνευση για αρκετές γυναίκες και αρκετούς άνδρες να κάνουν πρώτα το καλύτερο για τους εαυτούς τους» ανέφερε στην τελετή ο πατέρας της Γκάμπι Πετίτο, Τζο.

«Αν υπάρχει κάποια σχέση που δεν είναι η καλύτερη για εσάς, αποχωρήστε τώρα» πρόσθεσε ο Τζο Πετίτο ο πατέρας της 22χρονης κοπέλας που τελευταία φορά μίλησε με τη μητέρα της στις 25 Αυγούστου και τελικά δηλώθηκε αγνοούμενη στις 11 Σεπτεμβρίου πριν τελικά να βρεθεί νεκρή.

Υπενθυμίζεται ότι το FBI την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Μπράιαν Λόντρι για απάτη επειδή χρησιμοποίησε μια πιστωτική κάρτα που φέρεται να ανήκει στην Γκάμπι Πετίτο τις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικές εκλογές: Θρίαμβος για Σολτς και SPD - «Τζαμάικα» ή «Φανάρι» η επόμενη κυβέρνηση

«Μυρίζει μπαρούτι» στο Αιγαίο: Η «ατσάλινη ασπίδα» του Παρμενίωνα και τα… μαντάτα από το Λούβρο

Συγκλονίζει η Αριάδνη Γερασιμίδου: «Έχω καρκίνο, δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» (video)