ΚΟΣΜΟΣ

Πληρωμένοι από το σύζυγο οι δολοφόνοι του Κέιπ Τάουν

Πληρωμένοι από το σύζυγο οι δολοφόνοι του Κέιπ Τάουν
Απρόσμενη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της τραγικής δολοφονίας της νεόνυμφης, που απήχθη, βιάστηκε και...

Απρόσμενη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της τραγικής δολοφονίας της νεόνυμφης, που απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες στη Νότιο Αφρική, στη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, που αρχίζουν να επιβεβαιώνονται, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ήταν αυτός που πλήρωσε τους άνδρες για να την σκοτώσουν.

Οι δικαστικές αρχές της Νοτίου Αφρικής κατηγορούν τον Shrien Dewani ότι έδωσε 1.400 λίρες (περίπου 2.400 ευρώ) στον οδηγό του ταξί για να βρει τους δύο εκτελεστές και να σκηνοθετήσουν το φόνο της γυναίκας του.

Η Anni ήταν μόλις δύο εβδομάδες παντρεμένη με τον Shrien Dewani. Στις 13 Νοεμβρίου πήρε ταξί με το σύζυγό της, ο οδηγός του οποίου θα τους έκανε μια ξενάγηση στο Κέιπ Τάουν. Μέσα σε τρία λεπτά όλα καταστράφηκαν, αφού δύο οπλισμένοι όρμησαν στο όχημα, του οποίου πήραν τον έλεγχο και αφού πέταξαν τον σύζυγο έξω, έφυγαν με τη γυναίκα. Αργότερα, βρέθηκε το πτώμα της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Κέιπ Τάουν, ο σύζυγος την προηγούμενη ημέρα είχε συναντήσει τον ταξιτζή στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και του είχε ζητήσει να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο τους. Όταν έφτασαν, ο Dewani πλησίασε τον οδηγό και του ζήτησε να προσλάβει έναν εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του, με αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό.

Ο πολυεκατομμυριούχος σύζυγος αρνείται τις κατηγορίες. Οι φίλοι του υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες είναι «κατασκευασμένες», καθώς οι αρχές της Νοτίου Αφρικής θέλουν να «φορτώσουν» την τρομερή δολοφονία σε κάποιον μη Νοτιοαφρικανό πολίτη.

Διαβάστε επίσης:

Μήνας του μέλιτος βάφτηκε με αίμα

Στοιχεία για την τραγωδία των νεόνυμφων

Υποψιάζονται το σύζυγο για το φόνο

Ροή Ειδήσεων