ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια ήταν η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε στην ταινία «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια ήταν η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε στην ταινία «Rust»

Ανείπωτη τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν συγκλονίζει το Hollywood - Ο ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε - έπειτα από ατύχημα - τη Διευθύντρια Φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Hollywood τη δραματική τροπή που πήραν τα γυρίσματα της ταινίας Rust, που γυρίζεται για λογαριασμό του Netflix. Ο πρωταγωνιστής της Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε, την Χαλίνα Χάτσινς όταν ένα όπλο-ρέπλικα που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός εκπυρσοκρότησε.

Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του. Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό, η 42χρονη διακομίστηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ ο Σόουζα, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο. Μένει να διευκρινιστεί αν το όπλο ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες ή αν η πυρίτιδα που χρησιμοποιήθηκε στα άσφαιρα εκτόξευσε κάποιου τύπου θραύσματα, τα οποία τραυμάτισαν θανάσιμα την 42χρονη

Ποια ήταν η Χαλίνα Χάτσινς

Ο 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, που ζούσε στο Venice Beach της Καλιφόρνια, θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ στον χώρο της κινηματογράφησης.

Ήταν κόρη στρατιωτικού και τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα πέρασε σε μία σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο, πριν πάρει την απόφαση να εγκατασταθεί στο Κίεβο. Μεγαλώνοντας μετακόμισε αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και ασχολήθηκε με το ντοκιμαντέρ, ενώ αργότερα βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να δουλέψει στον κινηματογράφο. Εκτός από την ταινία Rust, που έμελλε να είναι και η τελευταία της, είχε συμμετάσχει στην παραγωγή της ταινίας τρόμου, Darlin. Ενώ λίγες ημέρες πριν εμπλακεί με το «Rust», είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας Blindfire.

Το τελευταίο της ποστ στο Instagram

Η άτυχη Χάτσινς πριν βρει τραγικό θάνατο στα γυρίσματα της ταινίας είχε ανεβάσει στο Instagram ένα ποστ, στο οποίο κάνει βόλτα πάνω σε άλογο, που χρησιμοποιήθηκε για το γουέστερν.

«Ένα από τα προνόμια της γυρισμάτων γουέστερν είναι ότι μπορείς να ιππεύεις άλογα την ημέρα της άδειας σου», έγραψε βάζοντας και ένα χαμογελαστό emoji.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)