ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια καψώνια στην Πολεμική Αεροπορία της Αυστραλίας: Βασάνιζαν 21χρονο για 45 λεπτά!

Άγρια καψώνια στην Πολεμική Αεροπορία της Αυστραλίας: Βασάνιζαν 21χρονο για 45 λεπτά!
O 21χρονος απολύθηκε από την Πολεμική Αεροπορία της Αυστραλίας για ιατρικούς λόγους μετά τα βασανιστήρια
YouTube

O 21χρονος απολύθηκε από την Πολεμική Αεροπορία της Αυστραλίας για ιατρικούς λόγους μετά τα βασανιστήρια

Σάλο προκάλεσε στην Αυστραλία το βίντεο στο οποίο αποτυπώνονται τα καψώνια που έκαναν άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας στον 21χρονο Άλιστερ Φρεντς.

Στο βίντεο φαίνεται ο Φρεντς να είναι δεμένος χειροπόδαρα με ένα στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας να του ρίχνει πιπέρι στα μάτια, να προσπαθεί να του βάλει φωτιά στα μαλλιά του, να του ρίχνει καυτό νερό στο πρόσωπο, ακόμα και να του τρίβει στο πρόσωπο το πέος του.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο βασανιστής του νεαρού ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο: «Πρέπει να κλείσω, βασανίζω τον Φρέντσι».

Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα των βασανιστηρίων που φέρεται να πραγματοποιήθηκαν το 2020 σε βάση της Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας στη Βικτόρια, αυτά κράτησαν για περίπου 45 λεπτά μολονότι αρχικά είχε ξεκινήσει ως ένα αστείο στο οποίο είχε συναινέσει και ο ίδιος.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Μου είναι ακόμα πολύ δύσκολο να κοιμηθώ τα βράδια. Δείτε το βίντεο. Ακόμα έχω εφιάλτες μετά από όσα πέρασα» δήλωσε το θύμα του καψωνιού το οποίο απολύθηκε με ιατρική εντολή δύο χρόνια μετά την κατάταξή του σε ηλικία 19 ετών.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας υποστήριξε ότι οι καταγγελίες του νεαρού είχαν διερευνηθεί το 2020 αλλά η δημοσιοποίηση του βίντεο είναι «νέα δεδομένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Θα καλέσει επιτέλους ο εισαγγελέας τον Άρη Πορτοσάλτε για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

Κορονοϊός: Συναγερμός για νέο στέλεχος με 32 μεταλλάξεις – Από πού ξεκίνησε