ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Η μητριά «τέρας» έτρωγε μπέργκερ και παγωτά, ενώ ο μικρός Άρθουρ λιμοκτονούσε

Σοκάρει η δολοφονία του μικρού Άρθουρ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τις τελευταίες δραματικές στιγμές που έζησε ο 6χρονος 'Αρθουρ στη Βρετανία στα χέρια του πατέρα και της μητριάς του, λίγο πριν ξεψυχήσει απο ένα μοιραίο χτύπημα.

Ο μικρός Άρθουρ Λαμπίνιο Χιουζ υπέστη φρικτά βασανιστήρια και τελικά δολοφονήθηκε από το απάνθρωπο ζεύγος που δικάστηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση, σε μία υπόθεση που σοκαρει τον πλανήτη.

Νέα βίντεο δείχνουν τη μητριά του μικρού Άρθουρ να καταβροχθίζει γεύματα από τα McDonald's και παγωτά, ενώ το καταδικασμένο εξάχρονο αγόρι λιμοκτονεί στο διάδρομο. Η Έμα Τάστιν και ο Τόμας Χιουζ το ζευγάρι που καταδικάστηκε αυτήν την εβδομάδα σε περισσότερα από 20 χρόνια ο καθένας για το ρόλο τους στο θάνατο του Άρθουρ, φαίνονται να απολαμβάνουν παγωτά στο σπίτι τους στο Σόλιχαλ στο West Midlands, πέρυσι.

Ενώ το ζεύγος χαλαρώνει στον καναπέ, ο Άρθουρ στέκεται μόνος του -όπως πάντα σχεδόν- στο διάδρομο. Άλλα ντοκουμέντα, που καταγράφηκαν απο τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού , δείχνουν την Τάστιν να δοκιμάζει απο δύο ξεχωριστά κουτιά των McDonald's, ενώ ο Άρθουρ αφήνεται για μία ακόμη φορά στην τύχη του, μόνος και νηστικός.

Το σατανικό ζεύγος άφηνε τον 6χρονο να λιμοκτονεί, τον τάιζε με το ζόρι πιάτα γεμάτα αλάτι και τον άφηνε μόνο για περισσότερες από 14 ώρες την ημέρα, σε ένα εξευτελιστικό, τιμωρητικό και βασανιστικό καθεστώς τους τελευταίους επίπονους μήνες της ζωής του.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί, η αστυνομία και οι δάσκαλοι βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο, καθώς κανένας δεν εντόπισε έγκαιρα το μαρτύριο που ζούσε ο μικρός Άρθουρ μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Η Έμα Τάστιν σκότωσε τον Άρθουρ, χτυπώντας επανειλημμένα το κεφάλι του σε μια σκληρή επιφάνεια αφού προηγουμενως η ίδια και ο 29χρονος πατέρας του, του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση.

Αφού σκότωσε τον Άρθουρ, η αδίστακτη μητριά που όπως προέκυψε από τη δίκη ενδιαφερόταν μόνο για τα επιδόματα, σήκωσε αμέσως το κινητό της τηλέφωνο για να τον τραβήξει φωτογραφία την ώρα που ο μικρός βρισκόταν ετοιμοθάνατος στο διάδρομο για να τη στείλει στον φίλο της. Τηλεφώνησε στη συνέχεια στις πρώτες βοήθειες και είπε ότι ο Άρθουρ «χτύπησε το κεφάλι του».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι τους στο Σόλιχαλ, η μητριά που έκλαιγε απαρηγόρητη , προσπάθησε να τους πείσει ότι το κάτισχνο αγόρι της είχε επιτεθεί - ενώ αρκετά μίλια μακριά έδινε μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο. Πέθανε την επόμενη μέρα όταν οι γιατροί τον αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα υποστήριξης, καθώς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα λόγω της καταστροφικής φύσης των τραυμάτων του.

Όπως ακούστηκε στη δίκη ο μικρός που είχε πει σε μία πο τις πολλές στιγμές απελπισίας «κανείς δεν με αγαπάει» , κοιμόταν στο πάτωμα χωρίς στρώμα. «Τους τελευταίους τρεις μήνες της ζωής του υπέστη τα πιο ασύλληπτα βασανιστήρια από τα χέρια και των δύο σας. Είπατε και οι δύο ψέματα για να κρύψετε τι συνέβαινε σε εκείνο το σπίτι» είπε στο ζεύγος ο εισαγγελέας.

Η Tάστιν και ο Χιους είχαν «προπονήσει» τον Άρθουρ και ένα από τα άλλα παιδιά της μητριάς να προσποιούνται ότι τα τραύματά του ήταν αποτέλεσμα.. παιχνιδιού. Μια μέρα πριν πεθάνει ο Άρθουρ από τα μοιραία τραύματα που του προκάλεσε στο κεφάλι η Τάστιν, είχε γίνει «τόσο αδύναμος» ακόμη και για να κρατήσει ένα ποτήρι νερό. Οι 130 μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα του μικρού αγοριού μετά τον θάνατό του, ισοδυναμούσαν με «σχεδόνμία μελανιά για κάθε μέρα καραντίνας» ακούστηκε στη δίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αθήνα: Εξετάζονται δύο νέα ύποπτα κρούσματα «Όμικρον»

Big Brother: Ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε πρόταση γάμου στην Ανχελίτα και εκείνη αρνήθηκε (videos)

Εφιάλτης για ανήλικη στην Αμαλιάδα: Για τρία χρόνια τη βίαζε ο θείος και ο αδερφός της