ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο Ιταλός οδοντίατρος που χρησιμοποίησε ψεύτικο χέρι σιλικόνης για να εμβολιαστεί

Αυτός είναι ο Ιταλός οδοντίατρος που χρησιμοποίησε ψεύτικο χέρι σιλικόνης για να εμβολιαστεί
Ένας 57χρονος οδοντίατρος από την Ιταλία είναι ο πρωταγωνιστής της απίστευτης ιστορίας με το ψεύτικο χέρι σιλικόνης για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ένας 57χρονος οδοντίατρος από την Ιταλία είναι ο πρωταγωνιστής της απίστευτης ιστορίας με το ψεύτικο χέρι σιλικόνης για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

Μετανιωμένος φέρεται να είναι ο 57χρονος οδοντίατρος από την Ιταλία ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ιστορία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου επειδή φόρεσε ψεύτικο χέρι σιλικόνης προκειμένου να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ο Γκούιντο Ρούσσο δηλώνει τώρα ότι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε έχει καταστραφεί η ζωή του. «Φύγετε, έχετε καταστρέψει τη ζωή μου» ήταν η χαρακτηριστική αντίδρασή του όταν δημοσιογράφοι τον επισκέφθηκαν στη βίλα του στην περιοχή Πετινένγκο.

Σύμφωνα με τη la Repubblica ο 57χρονος οδοντίατρος είπε στην νοσοκόμα που αποκάλυψε την απάτη του ότι «δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά χρειάζομαι το green pass για να εργαστώ».

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω οδοντίατρος, ο οποίος κατηγορείται για απάτη, απασχολεί τις αρχές καθώς το 2016 είχε κατηγορηθεί μαζί με έναν οδοντεχνίτη ότι ασκούσε παράνομα το επάγγελμά του σε γραφείο στην περιοχή Βάλε Μόσσο.

«Μια τέτοια πράξη είναι ούτως ή άλλως σοβαρή αλλά γίνεται ακόμα σοβαρότερη γιατί προσβάλει το λειτούργημά μας. Πρόκειται για έλλειψη σεβασμού προς όλους όσοι τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκαν με αυταπάρνηση ακόμα και σε βάρος της υγείας τους» δήλωσε οργισμένος για την απάτη του Ιταλού οδοντίατρου ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου της πόλης Μπιέλα στον οποίο υπάγεται ο 57χρονος.

Από την πλευρά της η νοσοκόμα που αποκάλυψε την απάτη του 57χρονου οδοντίατρου δήλωσε, επίσης, προσβεβλημένη στην Corriere Della Sera. «Τις τελευταίες εβδομάδες όποιος εμφανίζεται για την πρώτη δόση του εμβολίου είναι οργισμένος με το σύστημα. Τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου προσπαθούμε να τους ηρεμήσουμε χωρίς να δίνουμε συνέχεια στις προκλήσεις τους. Αλλά είμαι κουρασμένη και στενοχωρημένη που βλέπω τέτοιους ανθρώπους να μην αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το εμβόλιο για την προστασία της υγείας τους και των αγαπημένων τους» δήλωσε η νοσοκόμα.

Ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς είναι υποχρεωτικός στην Ιταλία με τον 57χρονο οδοντίατρο να μην μπορεί να εργαστεί «για αρκετό διάστημα» λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί αλλά πλέον δεν έχει ούτε αυτή την επιλογή καθώς η άδειά του τέθηκε σε αναστολή καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνά του για την απάτη που έστησε προκειμένου να μην κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Καρτέρι θανάτου στον 35χρονο πυγμάχο - Είχαν εκτελέσει μαφιόζικα τον θείο του

Ευρώ: Αλλάζουν μετά από 20 χρόνια τα χαρτονομίσματα

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά