ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε ζωντανή 6χρονη που θεωρούσαν νεκρή από το τσουνάμι

Βρέθηκε ζωντανή 6χρονη που θεωρούσαν νεκρή από το τσουνάμι
Το τσουνάμι την παρέσυρε σε λάθος «χέρια». Ενα 6χρονο κοριτσάκι, το οποίο θεωρούσαν νεκρό μετά το καταστροφικό τσουνάμι...

Το τσουνάμι την παρέσυρε σε λάθος «χέρια». Ενα 6χρονο κοριτσάκι, το οποίο θεωρούσαν νεκρό μετά το καταστροφικό τσουνάμι που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους στη Σρι Λάνκα βρήκε ζωντανό, η εθνική αρχή προστασίας παιδιών στη Σρι Λάνκα. Η εκπρόσωπος της αρχής, μιλώντας στο ΒΒC, δήλωσε πως το κοριτσάκι είχε υιοθετηθεί παράνομα από ένα ζευγάρι που ισχυριζόταν πως είναι οι φυσικοί γονείς του. Την ίδια στιγμή, οι αρχές ζήτησαν να γίνουν εξετάσεις DNA, προκειμένου να βρεθούν οι πραγματικοί του γονείς, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να έχουν χάσει τη ζωή τους, καθώς την ώρα της καταστροφής βρίσκονται στο νότιο τμήμα της πόλης του Γκάλε που ισοπεδώθηκε από το τσουνάμι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας το ζευγάρι είχε αγοράσει το κορίτσι από έναν ζητιάνο για 2.000 ρουπίες, δηλαδή για 13 ευρώ περίπου. Το κοριτσάκι φιλοξενείται από την αρχή προστασίας των παιδιών, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η εκπρόσωπος «δεν μπορείς να αγοράζεις παιδιά από τους δρόμους της Σρι Λάνκα σαν να είναι ένα φρούτο».

Ροή Ειδήσεων