ΚΟΣΜΟΣ

Bασίλισσα Ελισάβετ: Κεφάτη στο «Πλατινένιο Ιωβηλαίο» - Με Τομ Κρουζ και Έλεν Μίρεν η πρεμιέρα

H Bασίλισα Ελισάβετ στο σόου προς τιμήν της
H Bασίλισα Ελισάβετ στο σόου προς τιμήν της

Δυναμική επανεμφάνιση με φόντο τις φήμες για την επισφαλή υγεία της, έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ που έδωσε το παρών στη λαμπερή έναρξη των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Το σόου που διήρκεσε 90 λεπτά παρουσίασε ο Τομ Κρουζ 

Η 96χρονη μονάρχης παρακολούθησε την τελευταία βραδιά ενός ιππικού σόου που σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Η βασίλισσα έγινε δεκτή με χειροκροτήματα καθώς έφτασε στην αρένα του κάστρου στο Royal Windsor Horse Show.

Διασημότητες όπως ο Τομ Κρουζ, η Έλεν Μίρεν και η Κάθριν Τζένκινς εμφανίστηκαν επίσης στη μεγάλη γιορτή που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και εγκαινιάζει το «πάρτι» για τα 70 χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο.

Το πλήθος ζητωκραύγαζε την ώρα που έφτασε η χαμογελαστή Βασίλισσα και πήρε το δρόμο προς τη θέση της συνοδευόμενη από τον κόμη του Γουέσεξ. Η βασίλισσα έχει κινητικά προβλήματα και αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της.m

H παράσταση της Έλεν Μίρεν

Την Παρασκευή είχε επίσης λάβει μέρος στην επίδειξη αλόγων, όπου ένα από τα δικά της άλογα ανακηρύχθηκε πρωταθλητής. Την Τρίτη, έχασε την ετήσια ανάγνωση του λόγου της στη Βουλή των Λόρδων για πρώτη φορά από το 1963.

Η Έλεν Μίρεν, η ηθοποιός που υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν μεταξύ των σταρ που εμφανίστηκαν στην παράσταση που ονομάζεται A Gallop Through History και περιλαμβάνει περισσότερα από 500 άλογα και 1.000 ερμηνευτές.

To λαμπερό σόου

Ένας «φόρος τιμής στη μοναρχία», η παραγωγή ταξιδεύει το κοινό σε περισσότερους από πέντε αιώνες ιστορίας. Περιλαμβάνει διεθνείς και εθνικές στρατιωτικές αποστολές , ιππικές και χορευτικές επιδείξεις.

Παρουσιαστής της βραδιάς ο Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ ανακοίνωσε την απόδοση του King's Troop Royal Horse Artillery ως «μία από τις πιο συναρπαστικές επιδείξεις καρδιάς». Μία απο τις πιο «δυνατές» στιγμές ο θίασος των τυμπάνων από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο που ερμήνευσε μια ρυθμική εκδοχή του Dancing Queen των Abba, την οποία η Βασίλισσα φαινόταν να απολαμβάνει.

Η μονάρχης εθεάθη επίσης να χειροκροτάει κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής επίδειξης από το Βασιλικό Ιππικό του Ομάν.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στο φως ιδιωτικά βίντεο με τη έφηβη Λίλιμπετ - Σπάνιο υλικό από το βασιλικό γιοτ