ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα στην Καλιφόρνια: Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια εξορκισμού

Άγριο έγκλημα στην Καλιφόρνια: Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια εξορκισμού

Το κοριτσάκι... μαρτύρησε από τους ίδιους του τους συγγενείς.

Δυο άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός κοριτσιού 3 ετών στην Καλιφόρνια, το οποίο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εξορκισμού!

Το άτυχο κορίτσι, η Arely Naomi Proctor, πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην τελετή εξορκισμού που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Iglesia Apostoles y Profetas στο Σαν Χοσέ. Μάλιστα, οι συγγενείς του παιδιού ήταν βέβαιοι πως το κοριτσάκι είχε κυριευθεί από κάποιο κακό πνεύμα.

Σύντομα η «τελετή» πήρε άλλη τροπή και η Arely άφησε την τελευταία της πνοή από ασφυξία, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής. Οι Αρχές έχουν συλλάβει τον παππού του κοριτσιού και τον θείο του, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε συλληφθεί η μητέρα της Arely, Claudia, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου, η οποία οδήγησε στο θάνατο.

Η μητέρα της Arely, από το Ελ Σαλβαδόρ, είπε στους αστυνομικούς πως ήταν σίγουρη ότι η μικρή της ήταν «υπό την κατοχή ενός κακού πνεύματος» μόνο και μόνο επειδή ξυπνούσε ουρλιάζοντας, σύμφωνα με αστυνομικά έγγραφα που δημοσίευσε η Daily Beast.

«Ένα άτομο κρατούσε το θύμα από το λαιμό, ενώ ένα άλλο το κρατούσε γύρω από την κοιλιά της και ένα τρίτο το κρατούσε γύρω από τα πόδια της», έγραψαν οι αστυνομικοί στην αναφορά τους. Συνέχισαν να το κάνουν αυτό ακόμα και όταν η μικρή Arely «βυθιζόταν στον ύπνο».

«Τελικά, το θύμα έκανε εμετό με ένα διαυγές/μωβ υγρό», ανέφερε η αστυνομική έκθεση, με τη νεκροψία να προσδιορίζει ότι το παιδί πέθανε από ασφυξία λόγω πνιγμού.