ΚΟΣΜΟΣ

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Πώς η δικηγόρος του ηθοποιού έγινε σούπερ σταρ - Γιατί την αποθεώνει το ίντερνετ

H Kαμίλ Βάσκες με τον Τζόνι Ντεπ
H Kαμίλ Βάσκες με τον Τζόνι Ντεπ

Η δικηγόρος του Τζονι Ντεπ αναδεικνύεται στην πραγματική σταρ της δίκης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Καμίλ Βάσκες έχει αποκτήσει ορκισμένους φαν, ενώ οργιάζουν οι φήμες οτι διατηρεί σχέση με το διάσημο πελάτη της

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε να σχολιάσει αν «βγαίνει» με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ καθώς αναδεικνύεται ως η πραγματική σταρ στην πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Η Καμίλ Βάσκες έχει αποκτήσει διαδικτυακούς ακόλουθους μετά από τις πιεστικές ερωτήσεις που έκανε στην 36χρονη ηθοποιό.

Η Καμίλ Βάσκες χαμογέλασε όταν τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ αν βγαίνει με τον ηθοποιό καθώς οι θαυμαστές της πυροδοτούν φήμες για εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους.Καθώς έβγαινε από το Δικαστήριο της κομητείας Fairfax το απόγευμα της Τρίτης, ένας δημοσιογράφος του TMZ τη ρώτησε.

«Ο κόσμος θέλει να μάθει, βγαίνεις με τον Τζόνι Ντεπ; Η ερώτηση ειναι σε όλο το διαδίκτυο. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις, ναι ή όχι;». Η δικηγόρος πό την Καλιφόρνια αρνήθηκε να απαντήσει, γέλασε, τίναξε τα μαλλιά της και έγνεψε στα πλήθη των θαυμαστών που είχαν συγκεντρωθεί έξω.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν και δείχνουν τη γοητευτική νομικό και τον αστέρα του Χόλιγουντ να κρατιούνται χέρι-χέρι, να γελάνε και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, έχουν φουντώσει τις φήμες για ειδύλλιο.

Η 37χρονη Βάσκες έχει γίνει σταρ στο διαδίκτυο, με τους υποστηρικτές της να ανεβάζουν βίντεο με το υποτιθέμενο ζεύγος, αλλά και με τη δικηγόρο υπεράσπισης να «στριμώχνει» με τις πιεστικές ερωτήσεις της τη Χερντ. Το ενδιαφέρον για το πρόσωπό της εκτοξεύτηκε αφού εξέτασε την Άμπερ Χερντ στις αρχές της εβδομάδας.

Η Βάσκες «έβαλε φωτιά» στo ίντερνετ

Οι θαυμαστές του Ντεπ έχουν αναλάβει να υποστηρίξουν τη δικηγόρο μαζί με τον αγαπημένο τους ηθοποιό. «Σε έναν κόσμο με Amber Heards, γίνε Camille Vasquez», έγραψε ένα άτομο στο Twitter. Εξακολουθώ να είμαι θαυμαστής του Τζόνι Ντεπ, αλλά τώρα είμαι επίσης φανατικός θαυμαστής της Βάσκες», είπε ένας θαυμαστής.

Ένας άνδρας δημοσίευσε φωτογραφία του να φοράει ένα μπλουζάκι που γράφει «Αγαπώ την Καμίλα Βάσκες », ενώ ένας άλλος χρήστης δημοσίευσε ένα meme της δικηγόρου ως σούπερ ηρωίδα της Marvel. Το πρόσωπό της τοποθετείται πάνω στο σώμα του χαρακτήρα Thor της Marvel, ο οποίος βασίζεται στον θεό της βροντής και της αστραπής των Σκανδιναβών.

Φτιάχνουν ακόμη και την TikToks με υπόκρουση ρομαντικά ποπ τραγούδια και πλάνα του ζευγαριού να ανταλλάσσουν ματιές, να κρατιούνται χέρι χέρι και να μιλούν από απόσταση αναπνοής. Βίντεο με το hashtag #CamilleVasquez έχουν προβληθεί εκατομμύρια φορές.

Σε ένα απο αυτά ο ηθοποιός κοιτάζει τη δικηγόρο του και χαμογελά καθώς μιλάει. Η φράση, «Ο τρόπος που την κοιτάζει», εμφανίζεται στην οθόνη. Ένα άλλο βίντεο, με το ρομαντικό τραγούδι «Wildest Dreams» της Taylor Swift, δείχνει τη δικηγόρο να σκύβει για να ακούσει τον πελάτη της, καθώς κρατά το χέρι του στις παλάμες της.

Οι δυο τους ήταν όλο χαμόγελα καθώς μπήκαν στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax Ciτην Τετάρτη, μια μέρα αφότου εθεάθησαν αγκαλιά σε μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι η «φλογερή» δικηγόρος

Η Καμίλ Βάσκες, 37 ετών γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984 από γονείς κολομβιανής καταγωγής. Ζει σε ένα σπίτι 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Buena Park, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο πατέρας της κάποτε είχε ένα κατάστημα UPS στο Anaheim. Η τοποθεσία ήταν ένα κατάστημα FedEx τα τελευταία 10 χρόνια, είπε ένας υπάλληλος στο DailyMail.com. H Bάσκες αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια με πτυχίο στις τέχνες, τις επικοινωνίες και τις πολιτικές επιστήμες το 2006, αναφέρει το Newsweek.

Μιλάει άπταιστα Ισπανικά, φοίτησε στη Νομική Σχολή Southwestern στο Λος Άντζελες από το 2007 έως το 2010 και εργάστηκε σε ένα δικηγορικό γραφείο προτού ενταχθεί στο δυναμικό του κολοσσού Brown Rudnick LLP, ως συνεργάτης.p

Oι γονείς της δικηγόρουFacebook

Επικεντρώνεται σε «αγωγές συκοφαντικής δυσφήμισης από την πλευρά του ενάγοντα, με πρόσθετη εμπειρία σε δικαστικές διαφορές συμβάσεων, αδικοπραξίες που σχετίζονται με επιχειρήσεις και αξιώσεις που σχετίζονται με την απασχόληση», σύμφωνα με το βιογραφικό της στον ιστότοπο του δικηγορικού γραφείου.

Mε τη μητέρα και την αδερφή τηςFacebook

Αναφέρεται επίσης ότι έχει «εκτενή εμπειρία στο χειρισμό παράλληλης διαχείρισης φήμης και ζητημάτων επικοινωνίας κρίσεων που προκύπτουν από αυτές τις δεσμεύσεις». Δεν έχει κανένα δημόσιο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «πίεση» στην Άμπερ Χερντ

Η Βάσκεθ έκανε την ηθοποιό να παραδεχτεί ότι δεν δώρισε τα χρήματα από το διακανονισμό του διαζυγίου της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς παρά το γεγονός ότι το είχε υποσχεθεί. Tην κατηγόρησε επίσης ότι ζήλευε τον Ντεπ και οτι ήταν εκείνος που της εξασφάλισε ένα ρόλο στο «Aquaman» κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης με πολλές αντιφάσεις και πισωγυρίσματα.

Η δικηγόρος κατηγόρησε επίσης την ηθοποιό ότι επεξεργάστηκε μια φωτογραφία που δείχνει το φερόμενο τραυματισμένο πρόσωπό της. Υποστήριξε ότι ο Ντεπ είναι ένα ακόμη από τα πολλά θύματα της Χερντ και την κατηγόρησε ότι χτύπησε την πρώην σύντροφό της, επικαλούμενη ένα άρθρο που αναφέρει τη σύλληψή της το 2009 στο διεθνές αεροδρόμιο του Σιάτλ-Τακόμα.

«Διαπράξατε βία κατά της Μις Βαν Ριντ κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, έτσι δεν είναι;» ρώτησε η Βάσκες. «Και το γεγονός αποσιωπήθηκε από τον Τύπο, έτσι δεν είναι; «Λοιπόν, ο κύριος Ντεπ δεν είναι ο μόνος σύντροφος στον οποίο έχετε επιτεθεί, δεν συμφωνείτε κυρία Χερντ;» σε έναν διάλογο που πολλές φορές θύμισε αψιμαχία.

Οι ερωτήσεις της Βάσκες ανάγκασαν την ηθοποιό σε άμυνα, καθώς προσπαθεί να αποδείξει ότι ο πρώην σύζυγός της συντόνισε μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της ως αντίποινα για ένα άρθρο της Washington Post του 2018 στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Ο Ντεπ, 58 ετών, μήνυσε για πρώτη φορά τον Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι τον «έκοψαν» από το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» εν μέσω εικασιών ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του. Η Χερντ απάντησε με αγωγή ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων ισχυριζόμενη ότι ο Ντεπ την κακοποιούσε και τη χαρακτήρισε ψεύτρα.

Ειδικοί εξηγούν τη λατρεία στο πρόσωπό της

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι ο τεράστιος θαυμασμός για τον Ντεπ, που συσσωρεύτηκε σε μια καριέρα δεκαετιών, συμπεριλαμβανομένων τριών υποψηφιοτήτων για Όσκαρ, έχει ωφελήσει τον ίδιο και τη δικηγόρο του.

«Ο Τζόνι Ντεπ κερδίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι η δικηγόρος του κάνει το ίδιο», είπε στο Daily Beast ο Τζούντα Ένγκελμάγιερ, συντονιστής κρίσεων που εκπροσωπούσε τον Αμερικανός παραγωγό κινηματογράφου Χάρβεϊ Γουάινστιν που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και βιασμό.

Ιστορικά, οι γυναίκες που έχουν υπερασπιστεί άνδρες που κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα αντιμετωπίζονται με μίσος στο διαδίκτυο. Αλλά η Καμίλ Βάσκες φαίνεται ότι επωφελείται.

«Στο τέλος της ημέρας, έχει να κάνει με την ευγένεια»,λέει ο Ένγκελμάγιερ «Οι άνθρωποι αγαπούν τον Τζόνι Ντεπ. Κάνει καριέρα εδώ και 35 χρόνια. Αν υποστηρίζει κάποιον, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να τον στηρίξουν ».

Διαβάστε επίσης:

Άμπερ Χερντ: «Θέλω να σε καταβροχθίσω και να απολαύσω τη γεύση» - Στη φόρα οι ερωτικές επιστολές της