ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι: «Χρησιμοποιούσε γυναίκες ως ερωτικές σκλάβες, δρούσε σαν σουλτάνος στο χαρέμι του»

O Iταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι
O Iταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι
A.P

Τρεις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει εμπλακεί σε σεξουαλικά σκάνδαλα και δικαστικές περιπέτειες.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «χρησιμοποιούσε γυναίκες ως σκλάβες του σεξ» στα περίφημα πάρτι του «bunga bunga» την εποχή που ήταν πρωθυπουργός της Ιταλίας και ενεργούσε σαν «σουλτάνος ​​στο δικό του χαρέμι», σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας κατηγορείται ότι πλήρωνε κορίτσια για να σταματήσουν τις αποκαλύψεις για τα περιβόητα πάρτι στη βίλα του κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τον περασμένο Μάρτιο, ο 85χρονος «Καβαλιέρε» γιόρτασε μια συμβολική «γαμήλια τελετή» με την 32χρονη κοπέλα του, η οποία είναι βουλευτής στο πάρτι του Forza Italia.

Ο μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος ήταν πρωθυπουργός τρεις φορές λέγεται επίσης ότι είχε ερωτική σχέση με μία έφηβη Μαροκινή χορεύτρια της κοιλιάς που ήταν τακτική θαμώνας στις συγκεντρώσεις του. Αυτή τη στιγμή δικάζεται με την κατηγορία ότι δωροδοκούσε τα κορίτσια, ώστε να μην ενημερώσουν τις αρχές για τα πάρτι, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να παραπεμφθεί σε δίκη και να καθαιρεθεί/

Ο Μπερλουσκόνι πάντα αποκαλούσε τα πάρτι «αθώες και κομψές υποθέσεις», αλλά μάρτυρες έκαναν λόγο για άγρια ​​όργια με γυναίκες καλεσμένες να ντύνονται μοναχές και να χορεύουν ερωτικούς χορούς για τον Μπερλουσκόνι και τους καλεσμένους του.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ιταλίας χρησιμοποίησε τις γυναίκες ως «σκλάβες του σεξ» όταν έκανε τα περίφημα πάρτι του «bunga bunga» στη βίλα του κατά τη διάρκεια της θητείας του, αναφέρθηκε στη δίκη. Στο παρελθόν κατηγορήθηκε ότι πλήρωσε 6 εκατομμύρια λίρες στην ανήλικη Μαροκινή πόρνη Kαρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή και ως «Ρούμπι η καρδοκλέφτρα», για ερωτικές υπηρεσίες που παρείχε μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2010, αλλά αργότερα κρίθηκε αθώος στην έφεση.

ruby.jpg
H νεαρή Μαροκινή Καρίμα ελ ΜαχρούγκΑ.Ρ

Η δίκη του συνεχίζεται στο Μιλάνο εδώ και οκτώ χρόνια με συχνές διακοπές λόγω της κακής υγείας του Μπερλουσκόνι και τον ξαφνικό θάνατο ενός από τους βασικούς μάρτυρες, του μοντέλου Imane Fadil. Το 2013 ο Μπερλουσκόνι είχε αρχικά κριθεί ένοχος ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με τη Ρούμπι.

Ήταν μόλις 17 ετών την εποχή των δίκης και θεωρούνταν ανήλικη σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία. Ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση, αλλά τον επόμενο χρόνο η ετυμηγορία ανατράπηκε στην έφεση, αφού οι δικηγόροι του υποστήριξαν επιτυχώς ότι δεν υπήρχε απόδειξη ότι γνώριζε την πραγματική της ηλικία.

Η τρέχουσα δίκη του προέρχεται από τη δίκη του 2013, αφού υποστηρίχθηκε ότι οι μάρτυρες πληρώθηκαν για να σιωπήσουν. Συνοψίζοντας, η εισαγγελέας Τιτσιάνα Σιτσιλιάνο είπε: «Τα γεγονότα έχουν παραδοθεί στην ιστορία μέχρι τώρα, ο εν ενεργεία πρωθυπουργός συνήθιζε να εμπλουτίζει συστηματικά τις βραδινές διασκεδάσεις που φιλοξενούσε στο σπίτι του ομάδες οδαλίσκων, πληρωμένων σκλάβων του σεξ».

Πορτρέτο του Σίλβιο και της «Ρούμπι» σε γκαλερί ΤέχνηςΑ.Ρ

Πλήρωσε για τη σιωπή των μαρτύρων με χρήματα, σπίτια, αυτοκίνητα και άλογα, κάθε ανθρώπινο αγαθό που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό που συνέβη τότε σε αυτά τα πάρτι ήταν ηθικά αμφισβητήσιμο και απίστευτο. Μια φρικτή βία που η εποχή μας βλέπει με αηδία, εις βάρος πολύ νεαρών κοριτσιών, μερικών ακόμη και ανηλίκων, χωρίς τα μέσα για να προστατευθούν από κάθε είδους αρπακτικά. Ίσως επειδή είμαι μητέρα, νιώθω και ξέρω ότι η νεολαία πρέπει να προστατεύεται» κατέληξε

Η φράση «bunga bunga» μπήκε στη λαϊκή κουλτούρα πριν από δέκα χρόνια, καθώς άρχισαν οι έρευνες για τα ξέφρενα πάρτι του Μπερλουσκόνι και μάρτυρες περιέγραφαν πώς ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός είχε διδαχθεί τη φράση από τον πρώην φίλο και δικτάτορα της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι.

Φαινομενικά απτόητος από ταπροβλήματα υγείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη του ηλικία, ο Μπερλουσκόνι έκανε ένα συμβολικό γάμο με την κοπέλα του, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «γιορτή αγάπης» και όχι ως επίσημη ένωση.

Η τελετή έμοιαζε πολύ με γάμο, αλλά το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε επίσημα λόγω μιας διαμάχης κληρονομιάς. Τα πέντε ενήλικα παιδιά του Μπερλουσκόνι πιστεύεται ότι ήταν εξοργισμένα με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί, κάτι που θα έδινε στη νεαρή του σύζυγο δικαιώματα στην περιουσία του μεγιστάνα.

Διαβάστε επίσης:

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο 85χρονος «Καβαλιέρε» ντύθηκε ξανά γαμπρός - Ποια είναι η 32χρονη νύφη

Μπερλουσκόνι: Επιστρέφει στο προσκήνιο ο «Χαϊλάντερ» της ιταλικής πολιτικής;