ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένος Βρετανός έκλεψε λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι του και έκανε ζημιά 7.000 ευρώ

Μεθυσμένος Βρετανός έκλεψε λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι του και έκανε ζημιά 7.000 ευρώ

Ούτε σε ταινίες δεν συμβαίνουν τα όσα έκανε ένας μεθυσμένος Βρετανός.

Ούτε η αστυνομία δεν μπορούσε να πιστέψει όσα αντίκρισε στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ένας 52χρονος βγήκε για ένα... χαλαρό ποτό με τον φίλο του και κατέληξε στο κρατητήριο καθώς έκλεψε και τράκαρε ένα λεωφορείο!

Αφού ήπιε κάμποσα ποτά, ο 52χρονος προσπαθούσε να βρει τρόπο για να επιστρέψει στο σπίτι του, που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 6,5 χιλιομέτρων από το μαγαζί που έπινε.

Ο 52χρονος καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος να πηγαίνει προς τον σταθμό λεωφορείων της πόλης, μπήκε σε ένα εξ αυτών και κοιμήθηκε για περίπου μια ώρα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Όταν ξύπνησε έκατσε στην θέση του οδηγού, έβαλε μπροστά την μηχανή του λεωφορείου έκανε όπισθεν, βγήκε από το σταθμό και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του.

Όπως ήταν λογικό, λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, δεν μπορούσε να κουμαντάρει καλό το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να πέσει σε κάγκελα και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας ζημιές 6.000 λιρών, δηλαδή περίπου 7.000 ευρώ.

Ο 52χρονος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι δεν θυμάται το περιστατικό, όμως ήταν «εξαιρετικά μετανιωμένος και αναστατωμένος» γι’ αυτό που συνέβη.

Η δικηγόρος του ανέφερε πως ο πελάτης είχε πάρει αγχολυτικά χάπια νωρίτερα εκείνο το βράδυ, προσθέτοντας πως «δεν είναι σε θέση να δώσει καμία λογική εξήγηση, δεν θυμάται σχεδόν το περιστατικό, αλλά αναγνώρισε τον εαυτό του στις εικόνες και αποδέχεται ότι ήταν αυτός».