ΚΟΣΜΟΣ

Κένταλ Τζένερ:To βίντεο που έγινε viral απο τα παρασκήνια του λαμπερού γάμου στην Ιταλία

Στιγμιότυπο απο τον πολυσυζητημένο γάμο στην Ιταλία
Στιγμιότυπο απο τον πολυσυζητημένο γάμο στην Ιταλία

Η Kένταλ Τζένερ δυσκολεύεται να ανέβει τις σκάλες σε ένα αστείο βίντεο που κοινοποίησε η αδερφή της Κάιλι Τζένερ.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με την Kένταλ Τζένερ να πασχίζει να ανέβει τις σκάλες, φορώντας ένα πολύ στενό φόρεμα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή της, Κάιλι. Η Kόρτνεϊ Καρντάσιαν παντρεύτηκε τον Τράβις Μπάρκερ στην Ιταλία και όλη η διάσημη οικογένεια ήταν εκεί για να ευχηθεί στους νεόνυμφους.

Στο viral στιγμιότυπο, η 26χρονη Κένταλ ανεβαίνει...αργά και βασανιστικά τις σκάλες με ένα στενό φόρεμα Dolce & Gabbana και άνετες παντόφλες, πηγαίνοντας στον λαμπερό γάμο στο Castello Brown, πάνω από το λιμάνι του Portofino,

Το πλάνο περιλαμβάνει την Κάιλι που βαδίζει πίσω από την Kενταλ και γελάει υστερικά καθώς λέει, «Ω, σκ@@@, αυτές οι σκάλες είναι τρελές». Ο φίλος της Kένταλ, Ντέβιν Μπούκερ, δεν φαινόταν πουθενά στο βίντεο, αν και ήταν παρών στον γάμο.

To ζεύγος παντρεύτηκε στο Πορτοφίνο την Κυριακή, αφού καλωσόρισε την οικογένεια και τους φίλους του στο θέρετρο λίγες μέρες νωρίτερα. Η οικογένεια Καρντάσιαν ξεκίνησε το γαμήλιο «πάρτι» με ένα γεύμα πριν το γάμο και ένα δείπνο πρόβα, με την Kλόε Καρντάσιαν να μοιράζεται στιγμιότυπα από το υπέροχο γαλανόλευκο τραπέζι του προηγούμενου event με λευκά και κίτρινα λουλούδια και άνθη λεμονιάς.

Η νύφη, που άλλαξε το μίνι νυφικό των Dolce & Gabbana και φόρεσε ένα μαύρο σύνολο και ένα σακάκι που έγραφε «Κυρία Μπάρκερ» στη δεξίωση, εθεάθη επίσης να χορεύει το «Crazy in Love» της Beyoncé. Ο DJ Cassidy ήταν υπεύθυνος για τους ήχους του πάρτι από τα μεσάνυχτα έως τις 3 τα ξημερώματα, είπε μια πηγή στο Page Six.

«Αυτός είναι ο χορός μας», είπε η Kόρτνεϊ όταν ξεκίνησε η ρομαντική μπαλάντα με την οποία εγκαινίασαν το πάρτι. Οι νεόνυμφοι χόρεψαν ενώ οι καλεσμένοι τους στέκονταν γύρω τους. Εν τω μεταξύ, η Kάιλι έδωσε στους θαυμαστές μια γεύση από το πλουσιοπάροχο φαγητό του πάρτι που περιελάμβανε ζυμαρικά και κανόλι γεμισμένα στο χέρι.

Διαβάστε επίσης:

Κένταλ Τζένερ: Το viral βίντεο με το αγγούρι - Γιατί τρελάθηκε το Twitter