ΚΟΣΜΟΣ

"Βούτηξε" από τον 12ο όροφο στο ... εδώλιο

"Βούτηξε" από τον 12ο όροφο  στο ... εδώλιο
Μια τυχερή Κινέζα που επέζησε πέφτοντας από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας και προσγειώθηκε σε… πισίνα, κατηγορείται τώρα για απόπειρα...

Μια τυχερή Κινέζα που επέζησε πέφτοντας από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας και προσγειώθηκε σε… πισίνα, κατηγορείται τώρα για απόπειρα αυτοκτονίας από τις αρχές της Σιγκαπούρης.

Η 26χρονη Ζου Ζι Χούι, ύστερα από μια έντονη λογομαχία που είχε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού της βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου, όπως υποστηρίζει η ίδια, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος 40 μέτρων στην πισίνα.

Παρά το γεγονός ότι το βάθος της πισίνας ήταν από 0,5 ως 1,35 μέτρα, η νεαρή γυναίκα υπέστη μόνον ελαφρά τραύματα.

Η Ζου συνελήφθη για απόπειρα αυτοκτονίας επειδή απείλησε να πέσει από το μπαλκόνι στη διάρκεια της λογομαχίας με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού της, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Με βάση τη νομοθεσία της Σιγκαπούρης, η απόπειρα αυτοκτονίας αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και με πρόστιμο.

Όμως, η Ζου, η οποία έφθασε στη Σιγκαπούρη από την κινεζική επαρχία Σαντόνγκ, αρνήθηκε ότι είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και υποστήριξε ότι ήθελε απλώς να....φύγει από το σπίτι.