ΚΟΣΜΟΣ

Η κρυφή επίσκεψη Χάρι και Μέγκαν στην έπαυλη της Όπρα -Οργιάζουν οι φήμες για νέα συνέντευξη «βόμβα»

To ζεύγος Σάσεξ
To ζεύγος Σάσεξ
ΑΡ

Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφθηκαν την έπαυλη της Όπρα Γουίνφρι στο Μοντεσίτο, όπου πέρασαν πάνω από μία ώρα με τη διάσημη παρουσιάστρια talk show. Το κρυφό ραντεβού πυροδότησε φήμες οτι επίκεται νέα συνέντευξη-χείμαρος του ζεύγους

Αποκλειστικές φωτογραφίες της DailyMail δείχνουν τον Χάρι και τη Μέγκαν να φθάνουν στο σπίτι αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων της γειτόνισσας και φίλης τους Όπρα Γουίνφρι στο Μοντεσίτο, το απόγευμα του Σαββάτου (25/6).

Τα στιγμιότυπα δείχνουν τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας, 37 και 40 ετών, να επισκέπτονται το ακίνητο 70 στρεμμάτων, συνοδευόμενοι από μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι η φίλη του ζευγαριού, η ηθοποιός Τζανίνα Γκαβάνκαρ. Ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου φαίνεται δεμένο δίπλα στη Μέγκαν, αλλά είναι άγνωστο αν η Λίλιμπετ ή ο Άρτσι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και επισκέφθηκαν επίσης «τη θεία Όπρα» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Μέγκαν, 40 ετών εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ ο Χάρι ειναι ντυμένος κάζουαλ, με ένα μπλουζάκι, ένα καπέλο μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου. Πηγές είπαν στην DailyMail.com ότι οι τρεις τους πέρασαν μια ώρα στο κτήμα της Όπρα και έκαναν το ταξίδι πέντε λεπτών από το σπίτι τους στο Moντεσίτο, με ένα κονβόι αυτοκινήτων που περιελάμβανε ένα Range Rover και μετέφερε προσωπικό ασφαλείας.

Ο Χάρι οδηγούσε το αυτοκίνητο, ενώ η Μέγκαν φαινόταν να συνομιλεί και με τους δύο επιβαίνοντες από το πίσω κάθισμα. Η επίσκεψη τους σημειώνεται μετά τις καταγγελίες από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ για ρατσισμό εντός της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της πολύκροτης συνέντευξής τους με την Όπρα, τον Μάρτιο του 2021.

Η είδηση ​​της επίσκεψης του ζευγαριού στην Όπρα θα μπορούσε να αποτελέσει έκπληξη για τη βασίλισσα, σε περίπτωση που είναι στα σκαριά νέα συνέντευξη λιγότερο από 18 μήνες μετά τις αποκαλύψεις τους που έγιναν παγκόσμιο πρωτοσέλιδο και προκάλεσαν ρήγμα με το Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι ισχυρίστηκε τότε ότι ένα ανώνυμο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον τόνο δέρματος του γιου τους Άρτσι που θα ερχόταν στον κόσμο.

Ο Χάρι είπε ότι η συζήτηση έγινε πριν αρραβωνιαστεί το ζευγάρι, ενώ η Μέγκαν είπε ότι συνέβη ενώ ήταν έγκυος. Και παρόλο που ο Άρτσι έχει ήδη έναν τίτλο και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πρίγκιπας μέχρι να γίνει βασιλιάς ο Πρίγκιπας Κάρολος, η Μέγκαν επέμεινε ότι του αρνήθηκαν τον τίτλο λόγω ρατσισμού.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο πρίγκιπας Κάρολος τους έκοψε την οικονομική βοήθεια και παραπονέθηκαν για την απόσυρση της ασφάλειας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας - παρόλο που το προνόμιο που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους, επεκτείνεται μόνο σε ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Μέγκαν παραπονέθηκε επίσης ότι έδωσε μάχη με θέματα ψυχικής υγείας χωρίς βοήθεια και ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον την είχε κάνει να κλάψει. Η συνέντευξη-βόμβα προκάλεσε μια σπάνια παρέμβαση της βασίλισσας, η οποία είπε ότι «οι αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν». Ο δούκας του Κέιμπριτζ, λίγο μετά την προβολή της δίωρης ειδικής εκπομπής, είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν είμαστε οικογένεια ρατσιστών».

Η επίσκεψη στο σπίτι της Oπρα έρχεται λιγότερο από τρεις εβδομάδες αφότου η Μέγκαν και ο Χάρι επισκέφθηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο για να λάβουν μέρος στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού του στο Λονδίνο, το ζευγάρι κράτησε χαμηλό προφίλ, ενώ παρευρέθηκε μεταξύ άλλων στην τελετή των ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, όπου αποδοκιμάστηκε από το πλήθος. Στο πλευρό τους τα παιδιά τους Άρτσι, τριών ετών και η Λίλιμπετ, ενός έτους, που συνάντησε για πρώτη φορά τη προγιαγιά της μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.

Αργότερα κυκλοφόρησαν μια φωτογραφία της κόρης τους που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των εορτασμών των πρώτων γενεθλίων της στο Frogmore Cottage.

Σχετικές ειδήσεις