ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο ηθοποιός Ρότζερ Μόσλεϊ - Έχασε τη μάχη που έδινε μετά από τροχαίο

Πέθανε ο ηθοποιός Ρότζερ Μόσλεϊ - Έχασε τη μάχη που έδινε μετά από τροχαίο
twitter.com

Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, καθώς έχασε τη μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο Ρότζερ Μόσλεϊ ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς «Magnum, PI» όπου είχε υποδυθεί τον Theodor «TC» Calvin, έναν πιλότο ελικοπτέρου, και ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο. Την είδηση του θανάτου του αποκάλυψε η κόρη του, η οποία έγραψε στο Facebook πως «Είχε μείνει παράλυτος από τους ώμους και κάτω και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το δυστύχημα».

Η Ch-a Mosley, πρόσθεσε ακόμα πως «Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να θρηνήσουμε έναν τόσο καταπληκτικό άνθρωπο. Θα μισούσε κάθε κλάμα στο όνομά του. Είναι καιρός να γιορτάσουμε την κληρονομιά που άφησε για όλους μας».

«Τόσο θλιβερά νέα… Χάσαμε άλλον έναν σπουδαίο ηθοποιό και θρύλο σήμερα. Μου άρεσε τόσο πολύ η συνεργασία με τον Roger, στο πρώτο έργο όπου έπαιξα ποτέ μου. Ήταν ο καλύτερος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια Mosley», έγραψε με τη σειρά του στο Twitter ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Μπρουκς.

Ο Ρότζερ Μόσλεϊ είχε γεννηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 1938 και εκτός από ηθοποιός ήταν σκηνοθέτης και συγγραφέας. Είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 150 επεισόδια του «Magnum PI», μαζί με τον Τομ Σέλεκ. Η εν λόγω σειρά προβλήθηκε από το 1980 μέχρι το 1988.

Τη δεκαετία του ’90 είχε παίξει τον ρόλο του Coach Ricketts στην κωμική σειρά «Hangin’ with Mr. Cooper», ενώ είχε εμφανιστεί και στις σειρές «Sanford and Son», «Love Boat», «Kojak», «The Rockford Files», «Starsky and Hutch» και σε δεκάδες άλλες.