ΚΟΣΜΟΣ

Αν Χεκ: Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram πριν από το τροχαίο

Αν Χεκ: Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram πριν από το τροχαίο
Οι τελευταίες αναρτήσεις της ηθοποιού στο Instagram
(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Η ηθοποιός Αν Χεκ βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη μετά το τροχαίο

Η ηθοποιός Αν Χεκ η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο Λος Άντζελες είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής (12/8) εκπρόσωποι της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η 53χρονη ηθοποιός παραμένει σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χεκ επιθυμούσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για ανάρρωση της Αν όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου που την φρόντισαν. Δυστυχώς λόγω του τροχαίου η Αν Χεκ υπέστη σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο, παραμένει σε κώμα και δεν αναμένουμε ότι θα ζήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram

Η Αν Χεκ στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Inatagram χαμογελούσε ενώ βρισκόταν στο πλατό μιας ταινίας με τον Joey Lawrence και τη σύζυγό του Samantha Cope Lawrence. «Καλές στιγμές στα γυρίσματα με τους Lawrence Bros!» έγραφε η ηθοποιός στη λεζάντα της.

Μάλιστα, την προηγούμενη ημέρα η ηθοποιός, στις 13 Ιουλίου είχε ανεβάσει κι ένα βίντεο από τα γυρίσματα. «Η καλοκαιρινή μου δουλειά!» είπε καθώς φορούσε ένα πουά καλοκαιρινό φόρεμα με ένα κρεμ καπέλο.