ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε από μηνιγγίτιδα ηθοποιός του Beverly Hills, 90210

Πέθανε από μηνιγγίτιδα ηθοποιός του Beverly Hills, 90210
Η ηθοποιός ήταν σε κώμα εδώ και μια εβδομάδα λόγω της μηνιγγίτιδας

Η ηθοποιός ήταν σε κώμα εδώ και μια εβδομάδα λόγω της μηνιγγίτιδας

Τον θάνατο της ηθοποιού Denise Dowse σε ηλικία 64 ετών μετά από μάχη με την μηνιγγίτιδα ανακοίνωσε το Σάββατο η οικογένειά της.

Η 64χρονη ηθοποιός είχε λάβει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ανάμεσα στις οποίες και το Beverly Hills, 90210, σειρά που είχε κάνει θραύση και στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’90.

H Dowse είχε υποδυθεί την υποδιευθύντρια «Yvonne Teasley» στο Beverly Hills, 90210Instagram

«Θέλω να ευχαριστήσω φίλους και συγγενείς για την αγάπη και τις προσευχές τους. Με πολύ βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι η αδελφή μου, Denise Dowse, έκανε το βήμα για να συναντήσει την οικογένειά μας στην αιώνια ζωή» ανακοίνωσε τον θάνατο της ηθοποιού η αδερφή της Tracey.

«Η Denise Yvonne Dowse ήταν η πιο θαυμάσια αδερφή, η πιο λαμπερή ηθοποιός, μέντορας και σκηνοθέτης. Ήταν ο καλύτερος μου φίλος και συγγενής. Η Denise σας αγαπούσε όλους. Γνωρίζω ότι μας βλέπει από ψηλά με όλη την αγάπη που είχε» πρόσθεσε στο αντίο της η αδερφή της ηθοποιού.

Η Denise Yvonne Dowse ήταν σε κώμα για τουλάχιστον μια εβδομάδα καθώς η μηνιγγίτιδα είχε επηρεάσει την εγκεφαλική της λειτουργία και τη σπονδυλική της στήλη.

Η Denise Yvonne Dowse είχε λάβει μέρος σε σειρές όπως “Grey’s Anatomy,” “The X-Files,” “Criminal Minds,” “Bones,” “House,” “Monk,” “Law & Order,” “Gilmore Girls,” “Charmed,” “The Bernie Mac Show,” “Nip/Tuck,” “Moesha,” “Sister, Sister,” “ER,” “Step by Step,” “Buffy the Vampire Slayer,” “Seinfeld” και “Full House”.