ΚΟΣΜΟΣ

Αν Χεκ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της ηθοποιού – Τι αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή

Αν Χεκ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της ηθοποιού – Τι αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή
Ο θανάτος της ηθοποιού Αν Χεκ αποδόθηκε σε δυστύχημα
AP PHOTO

Ο θανάτος της ηθοποιού Αν Χεκ αποδόθηκε σε δυστύχημα

Το πόρισμά του για την αιτία θανάτου της ηθοποιού Αν Χεκ μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που είχε στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η ηθοποιός πέθανε από τα τραύματα που της προκάλεσε η εισπνοή καπνού και τα εγκαύματα μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Η 53χρονη ηθοποιός είχε και ένα κάταγμα στο στέρνο το οποίο προκλήθηκε από ένα αμβλύ όργανο.

Η ηθοποιός βγήκε από την μηχανική υποστήριξη την Κυριακή οπότε και ανακοινώθηκε ότι βρέθηκαν συμβατοί λήπτες για τα όργανά της τα οποία η ίδια είχε δηλώσει ότι ήθελε να δωρίσει μετά θάνατον.

Όπως είχε ανακοινώσει η οικογένειά της η Χεκ είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλό της λόγω της έλλειψης οξυγόνου μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε σε μια στροφή και έπεσε πάνω σε ένα σπίτι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φωτιά.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος δήλωσαν ότι στο αίμα της Χεκ βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών. Από τη στιγμή, όμως, που έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός ήταν εγκεφαλικά νεκρή αποφασίστηκε η διακοπή της έρευνας.

Σχετικές ειδήσεις