ΚΟΣΜΟΣ

Ζεράρ Πικέ: Παντρεύεται τη νέα του αγαπημένη; Οργιάζουν οι φήμες μετά το «τέλος» με τη Σακίρα

Oργιάζουν οι φήμες για τη νέα σχέση του Πικέ
Oργιάζουν οι φήμες για τη νέα σχέση του Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ και η νέα του αγαπημένη Κλάρα Κία ειναι αχώριστοι γράφει ο σκανδαλοθηρικός Τύπος που μιλάει για ένα θυελλώδη έρωτα που δεν αποκλείεται να καταλήξει σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας

Η σχέση του Ζεράρ Πικέ με την νεαρή καλλονή Κλαρα Κία Μάρτι γίνεται σοβαρή και προχωρά πολύ γρήγορα, σύμφωνα με πληροφορίες στον ισπανικό σκανδαλοθηρικό Τύπο. Φήμες μάλιστα λένε ότι περιμένουν παιδί και ότι γίνεται λόγος για πιθανό γάμο, παρά το γεγονός οτι η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα είναι λυπημένη και θυμωμένη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, η Κλάρα Κία και ο Πικέ φέρεται να έχουν αρραβωνιαστεί και πιθανότατα κάνουν σχέδια γάμου, καθώς έχουν φανεί πολύ ευτυχισμένοι στις λίγες δημόσιες εμφανίσεις που έχουν κάνει, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός πολύ στενού γάμου.

Το περιοδικό Hola δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού στον γάμο ενός πολύ καλού φίλου του Πικέ στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας και έκτοτε άρχισαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη. Αρκετές εκπομπές αναφέρθηκαν στο ντύσιμο της νεαρής γυναίκας και είπαν ότι θα μπορούσε να περιμένει το παιδί του Πικέ, καθώς παρατήρησαν «λίγη κοιλιά πάνω της», ενώ πολλοί σχολίασαν: «Η Κλαρίτα φαίνεται να περπατάει με λίγη κοιλιά. Μπορεί να έχει να κάνει με ένα μωρό που είναι καθ' οδόν».

Στην ίδια εκδήλωση υπάρχει μια φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή του Javier Ceriani, από το περιοδικό "Chisme No Like", ο οποίος μίλησε για μια εικόνα όπου η νέα αγαπημένη του Πικέ εμφανίζεται με ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο. Θα μπορούσε να είναι δαχτυλίδι αρραβώνων, έγραψαν κάποιοι, εγκαινιάζοντας πλήθος σχετικών δημοσιευμάτων.

Η Σακίρα την ίδια ώρα που θέλει να μετακομίσει στο Μαϊάμι και βιάζεται να γυρίσει σελίδα από τον επώδυνο χωρισμό της, φέρεται να ειναι οργισμένη, καθώς εκείνη και ο ποδοσφαιριστής είχαν καταλήξει σε συμφωνία για χάρη των παιδιών τους.

Η ποπ σταρ και ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους και δεν θα κάνουν δημόσιες εμφανίσεις με τους νέους τους συντρόφους, σε περίπτωση που έχουν, για τουλάχιστον ένα χρόνο. Το ζεύγος έχει χωρίσει ωστόσο εδώ και περίπου τρεις μήνες και ο Πικέ δεν κρύβει τον έρωτά του για την Κλάρα.