ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η σπάνια εμφάνιση της στο πλευρό του Αλβέρτου – Σε εκδήλωση με 1.000 Μονεγάσκους

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η σπάνια εμφάνιση της στο πλευρό του Αλβέρτου – Σε εκδήλωση με 1.000 Μονεγάσκους
Η φωτογραφία από την εκδήλωση «U Cavagnetu».
twitter

Η επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν στα βασιλικά της καθήκοντα μετά από περισσότερο από ένα χρόνο απουσίας της πυροδότησε τις φήμες ότι πληρώνεται εκατομμύρια δολάρια από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, για να είναι δίπλα του.

Μια σπάνια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό έκανε η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα διεθνή ΜΜΕ, το πριγκιπικό ζεύγος είναι μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους Γκαμπριέλα και Ζακ.

Η 44χρονη Σαρλίν, φοράει ένα λευκό δαντελένιο σύνολο καθώς η οικογένεια παρευρέθηκε στο «U Cavagnetu», μια ετήσια παραδοσιακή εκδήλωση του Πριγκιπάτου.

Περισσότεροι από 1.000 Μονεγάσκοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, την τελευταία μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, στο Princess-Antoinette Park.

Οι γαλαζοαίματοι απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους καθώς παρακολουθούσαν την γιορτή η οποία είχε παραστάσεις και παραδοσιακούς χορούς.

Πόσο κοστίζει η εμφάνιση της Σαρλίν δίπλα στον Αλβέρτο;

Κορυφαία γαλλικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα το Voici και το Paris Match Belgium ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος για να κρατήσει την 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν «στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις» της δίνει 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

«Αλλά η πριγκίπισσα δεν επέστρεψε χωρίς αντίτιμο» ανέφερε το περιοδικό Voici. «Θα έπρεπε ο σύζυγός της να υπογράψει ένα εξαιρετικά εμπιστευτικό συμβόλαιο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεταξύ των όρων περιλαμβανόταν και η καταβολή από τον πρίγκιπα Αλβέρτο στην Σαρλίν «12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως».

Τις αποκαλύψεις αυτές ακολούθησε το αντίπαλο δημοσίευμα Paris Match Belgium, το οποίο γράφει: «Ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος θα πλήρωνε ένα σεβαστό ποσό στην πριγκίπισσα ώστε να εμφανίζεται στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις».

Μεταξύ των εκδηλώσεων αυτών στις οποίες η Σαρλίν θα μπορούσε να είναι πλέον υποχρεωμένη να παραβρεθεί βάσει συμβολαίου, είναι το Grand Prix της F1 και τον φιλανθρωπικό χορό των Ρόδων.