ΚΟΣΜΟΣ

Απαγχονίστηκε ο Mark Madoff

Απαγχονίστηκε ο Mark Madoff
Ο γιός του μεγαλοαπατεώνα Bernie Madoff, 72 ετών σήμερα, ο Mark Madoff, βρέθηκε απαγχονισμένος...

Ο γιός του μεγαλοαπατεώνα Bernie Madoff, 72 ετών σήμερα, ο Mark Madoff, βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη πριν λίγες ώρες.
Ο Mark και ο αδελφός του Andrew είχαν τεθεί σε συνεχή παρακολούθηση για εμπλοκή τους σε υποθέσεις απάτης, μετά τα 11 αδικήματα που απεδείχθησαν και οδήγησαν τον μεγαλοαπατεώνα πατέρα τους στη φυλακή τον Ιούνιο του 2009 για κατάχρηση και διαφθορά 45δις £ , με ποινή 150 χρόνια φυλάκισης. Σύμβουλος χρηματιστηριακός και πρόεδρος NASDAQ, συμμετείχε στη μεγαλύτερη κομπίνα της ιστορίας, δεδομένου ότι εξαπάτησε και καταχράστηκε αμύθητα ποσά από τους πελάτες του.
Ο 46χρονος Mark Madoff, μην αντέχοντας τις συνεχείς πιέσεις οδηγήθηκε στη λύση απελπισίας και κρεμάστηκε στο διαμέρισμά του στο SoHo, δίπλα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο δύο μόλις ετών γιός του, Nicholas. Είχε προλάβει να στείλει ένα γράμμα ηλεκτρονικά, ανακοινώνοντας τις προθέσεις του στη γυναίκα του Stephanie, η οποία βρισκόταν στην Φλόριντα με την τετράχρονη κόρη τους, η οποία και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Ροή Ειδήσεων