ΚΟΣΜΟΣ

Νέος σάλος με Μέγκαν - Χάρι: Σωματοφύλακάς τους είχε ομολογήσει απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του

Νέος σάλος με Μέγκαν - Χάρι: Σωματοφύλακάς τους είχε ομολογήσει απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ με τον Περ Ντάομπρι.
twitter

Ένας σωματοφύλακας που στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ καταδικάστηκε για απόπειρα στραγγαλισμού της συζύγου. Πρόκειται για τον 51χρονο Περ Ντάομπρι ορλωην αξιωματικό της Μητροπολιτικής Αστυνομία του Λονδίνου.

Όπως ήταν φυσικό, οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Δούκα και τη Δούκισσα Σάσσεξ προκάλεσαν αναστάτωση καθώς η Μέγκαν υπερασπίζεται εδώ και καιρό τα δικαιώματα των γυναικών – ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την έμφυλη βια.

Πηγή από το περιβάλλον της δούκισσας του Σάσσεξ ανέφερε σχετιικά: «όταν σκέφτεσαι πόσο ειλικρινής είναι η Μέγκαν στα γυναικεία ζητήματα, είναι θλιβερό το γεγονός ότι έχει προσλάβει εν αγνοία της ένα σωματοφύλακα με αυτό το υπόβαθρο».

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Περ Ντάομπρι είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν να οδηγεί το αυτοκίνητο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ - ένα Range Rover - καθώς έφευγαν από το εξοχικό τους Frogmore και πήγαιναν προς τον σταθμό Euston του Λονδίνου.

Παρά τον σημαντικό ρόλο του στην προστασία του ζευγαριού, ο Ντάομπρι καταδικάστηκε στο Colchester Magistrates Court τον Σεπτέμβριο του 2016 για επίθεση στη σύζυγό του, Σάρα Τζέι, πρώην λοχία της αστυνομίας του Έσσεξ, αφού δήλωσε ότι δεν τον αγαπούσε πια.

Ο πρώην bodybuilder γλίτωσε τη φυλακή μόνο επειδή τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του. Αν και η γυναίκα του επέζησε της επίθεσης αργότερα αυτοκτόνησε.

«Η σύζυγός του Σάρα πέρασε μια πραγματικά τραυματική περίοδο μαζί του και είμαι σίγουρος ότι αν η Μέγκαν και ο Χάρι γνώριζαν την ιστορία, δεν θα ένιωθαν καθόλου άνετα με το να απασχολείται ως σωματοφύλακάς τους», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Ο Περ φέρθηκε στη Σάρα απαίσια και χρειάστηκε να δραπετεύσει από ένα παράθυρο δύο φορές για να του ξεφύγει. Πραγματικά δεν νομίζω ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα ήθελαν κάποιον σαν αυτόν να τους φυλάει», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.