MEDIA

Ο Αντώνης Ρέμος αποθέωσε τον Έρος Ραμαζότι: «Η μουσική σου υπέροχη, η καρδιά σου μεγαλύτερη»

Ο Αντώνης Ρέμος αποθέωσε τον Έρος Ραμαζότι: «Η μουσική σου υπέροχη, η καρδιά σου μεγαλύτερη»
Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Έρος Ραμοζότι και ο Αντώνης Ρέμος.
Instagram / aremovic

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Έρος Ραμαζότι τραγούδισαν μαζί στη σκηνή του Ηρωδείου - Ο Έλληνας καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του, καθώς πήρε αγκαλιά τον Ιταλό στάρ και τον σήκωσε στον αέρα.

Το κοινό ταξίδεψε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο, ο Ιταλός σταρ Έρος Ραμαζότι. Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε και ο καλός του φίλος, Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μάλιστα ανέβηκε πάνω στη σκηνή, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Έρος Ραμαζότι είχαν συνεργαστεί το 2017 σε μια μεγάλη συναυλία που έδωσαν στη Μύκονο. Οι δυο ερμηνευτές είχαν περάσει μάλιστα και λίγες από τις διακοπές της μαζί με τις οικογένειές τους στο Νησί των Ανέμων. Έτσι, ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραματζότι δημιουργήθηκε μια δυνατή φιλία.

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που έδωσε το «παρών» στη συναυλία. Μάλιστα ο ίδιος στο Instagram ανήρτησε μια φωτογραφία που κρατά στην αγκαλιά του τον Έρος Ραμαζότι με ένα πλατύ χαμόγελο. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Η μουσική σου είναι υπέροχη, η καρδιά σου είναι μεγαλύτερη».

remos.jpg
Ο Έρος Ραμοζότι και ο Αντώνης Ρέμος.Instagram / aremovic

Υπενθυμίζεται ότι ο Διεθνούς φήμης τραγουδιστής επισκέφτηκε την Ελλάδα στο πλάισιο πέντε μαγευτικών κι ανεπανάληπτων εμφανίσεων σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους σε Ευρώπη κι Ισραήλ.

Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν o Iταλός τραγουδιστής, η εμφάνισή του στο Ηρώδειο ήταν ένα όνειρο ζωής το οποίο έκανε πραγματικότητα με τη συναυλία του.

Σχετική είδηση:

Έρος Ραμαζότι: Μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο - Κατέβηκε από τη σκηνή για να αγκαλιάσει τον Ρέμο