ΚΟΣΜΟΣ

Mπέλα Χαντίντ: Καταχειροκροτήθηκε γυμνή στην πασαρέλα - Ο oίκος Coperni της «ψέκασε» ένα υγρό φόρεμα

Έκλεψε την παράσταση η Μπέλα Χαντίντ
Έκλεψε την παράσταση η Μπέλα Χαντίντ

Ο oίκος Coperni «έστειλε» τη Μπέλα Χαντίντ γυμνή στην πασαρέλα και την ψέκασε με ένα υγρό φόρεμα

H Μπέλα Χαντίντ εμφανίστηκε γυμνή στην πασαρέλα και μια ομάδα την ψέκασε με υγρό που μετατρέπεται σε ύφασμα, για τις ανάγκες ενός εντυπωσιακού σόου του οίκου μόδας Coperni

H εκπληκτική στιγμή έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, καθώς το γεμάτο αστέρια κοινό έμεινε έκπληκτο από το απίστευτο κατόρθωμα. Η 25χρονη Μπέλα φόρεσε πρώτα ένα ζευγάρι αποκαλυπτικά εσώρουχα και λευκές γόβες στιλέτο πριν μείνει ακίνητη, καθώς οι σχεδιαστές άρχισαν να δουλεύουν.

Η καλλονή επιδείκνυε την άψογη σιλουέτα της κρατώντας τα χέρια της απαλά πάνω από το κεφάλι της καθώς στρώσεις και στρώματα μπογιάς ψεκάζονταν αργά πάνω στο σώμα της και δημιουργούσαν ένα ολόκληρο ρούχο. Η σκληρή δουλειά των τεσσάρων καλλιτεχνών οδήγησε σε ένα κομψό «φόρεμα», ενώ τα παχιά στρώματα κόπηκαν για να δημιουργήσουν ένα αυθεντικό σχίσιμο μέχρι τους μηρούς.

Μόλις ολοκληρώθηκε η δημιουργία η Μπέλα πέταξε τα πράγματά της στην πασαρέλα και πόζαρε στους δεκάδες φωτογράφους, περπατώντας με αυτοπεποίθηση με την λευκή δημιουργία πριν αποχωρήσει τελικά απο τον χώρο του σόου.

Η Coperni είναι μια παριζιάνικη μάρκα ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ με «εγκέφαλους» τους Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant και ιδρύθηκε το 2013. Κέρδισε το Βραβείο Creative Label της ANDAM το 2014 - μια αναγνώριση για τις δημιουργικές και εμπορικές δυνατότητες της εταιρείας, και ήταν επίσης φιναλίστ για το Βραβείο LVMH το 2015.