ΚΟΣΜΟΣ

Μπρους Γουίλις: Οι φωτογραφίες 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία

Μπρους Γουίλις: Οι φωτογραφίες 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία

Μπρους Γουίλις: Σπάνιες οικογενειακές στιγμές του ηθοποιού μοιράστηκε μέσω instagram η κόρη του Σκάουτ

Σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες του σταρ του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλις είδαν το φως της δημοσιότητας εννέα μήνες αφότου διαγνώστηκε με αφασία.

Η κόρη του Σκάουτ Γουίλις σε stories που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram δημοσίευσε οικογενειακές στιγμές με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο Γουίλις μετά την διάγνωση απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας με τις εμφανίσεις του να είναι σπάνιες, ενώ ούτε φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει όλο αυτό το διάστημα από τη ζωή του εκτός Χόλιγουντ.

Μάλιστα ο ηθοποιός μετά την ανακοίνωση για την υγεία του, δήλωσε πως σταματά την καριέρα του, καθώς η διαδικασία των γυρισμάτων μίας ταινίας έχει καταστεί πλέον πολύ δύσκολη για εκείνον.

Στις φωτογραφίες που έγιναν αμέσως viral, απεικονίζονται ο Μπρους Γουίλις με την σύζυγό του Έμα Χέμινγκ αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σε ένα οικογενεικό τραπέζι, με το ζευγάρι να χαμογελά και να κρατούν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», είχε μοιραστεί η οικογένειά του ηθοποιού όταν διαγνώστηκε με αφασία.

«Θα απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν», αναφερόταν στην ανακοίνωση, ενώ η οικογένεια τόνιζε πως «αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας».

«Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως συνηθίζει να λέει πάντα ο Μπρους «Ζήσε το» και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό» κατέληγε η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού η νυν σύζυγός του Έμα Χέμινγκ με την πρώην σύζυγό του Ντεμί Μουρ και τα παιδιά του.