ΚΟΣΜΟΣ

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: «Είμαι πιο διάσημος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: «Είμαι πιο διάσημος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»
Ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ.
Instagram / hasbulla.hushetskiy

Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, ο Ρώσος Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ έχει γίνει γνωστό όνομα σε μεγάλο μέρος του πλανήτη. Κάθε του βίντεο, φωτογραφία ή δήλωση γίνεται Viral σε ελάχιστο χρόνο.

Αμέτρητους θαυμαστές έχει ο 19χρονος Ρώσος Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, με ύψος μόλις 99 εκατοστά και βάρος 16 κιλά. Ο Χάζμπι έγινε γνωστός μέσα από βίντεο που αφορούν στο MMA και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Άρχισε να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram και το TikTok και έτσι κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του κοινού των social media. Ο νεαρός σταρ έγινε viral στο TikTok στις αρχές του 2021 χάρη στα ξεκαρδιστικά βίντεο του ίδιου και του «αντιπάλου» του Αμπντού Ρόζικ, στα οποία παίζουν ξύλο και καυγαδίζουν.

Ο Χασμπούλα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Sundae Conversation», μίλησε για την... περιφρόνηση που διατηρεί απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας χαρακτηρίστηκα: «Είμαι πιο διάσημος από αυτόν».

Δείτε το απόσπασμα στο 07:20:

Διαβάστε περισσότερα

Κριστιάνο Ρονάλντο – Λιονέλ Μέσι: «Τιτανομάχια» με γκολ, θέαμα και αποθέωση! - Τα highlights

O Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει 5.000€ μισθό για δουλειά και δεν πάει κανείς

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης στη Σαουδική Αραβία