ΚΟΣΜΟΣ

«Εξωγήινοι θα εισβάλλουν στη Γη... σήμερα» : Νέα πρόβλεψη χρονοταξιδιώτη του Tik Tok

«Εξωγήινοι θα εισβάλλουν στη Γη... σήμερα» : Νέα πρόβλεψη χρονοταξιδιώτη του Tik Tok
pixabay

Προλαβαίνουμε, δεν προλαβαίνουμε... «Χρονοταξιδιώτης» του Tik Tok και μας προειδοποιεί ότι οι εξωγήινοι όπου να ναι φτάνουν

Οι «χρονοταξιδιώτες» φαίνεται να είναι της μόδας στο Tik Tok και αρκετοί είναι οι χρήστες που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το μέλλον και κάνουν προβλέψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας. Κάποιοι από αυτούς προβλέπουν μάλιστα πολέμους και προσκρούσεις αστεροειδών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η τελευταία πρόβλεψη χρονοταξιδιώτη ξεπερνάει τα όρια και προβλέπει ότι εξωγήινοι θα εισβάλλουν στη Γη... σήμερα

Ο TikToker, Eno Alaric, ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2671. Ο λογαριασμός του έχει περισσότερους από 350.000 followers και η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

Η πρώτη ανάρτησή του ήταν τον περασμένο Οκτώβριο και είχε γράψει: «Ναι, είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο, ο κόσμος σύντομα θα τελειώσει».

«Ένα πολύ εχθρικό εξωγήινο είδος έρχεται να πάρει πίσω τη Γη, δεν θα κερδίσουμε. Ένας άλλος εξωγήινος, του οποίου ο κόσμος καταστράφηκε από τους εχθρούς, θα σώσει κάποιους από εμάς. Στις 23 Μαρτίου 2023, περίπου 8.000 άνθρωποι θα μεταφερθούν σε έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη», αναφέρει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του.

Μάλιστα διευκρίνισε στην προφητεία του ότι η Γη δεν τελειώνει στις 23 Μαρτίου, αλλά το είδος «The Champion» θα φέρει ανθρώπους σε κάποιον άλλο πλανήτη.

Όπως ήταν φυσικό το βίντεο συγκέντρωσε επικά σχόλια με κάποια από αυτά να λένε: «Αυτή την Πέμπτη; Φτιάχνω το χειρόφρενο μου, θα γίνει η εισβολή πριν πληρώσω ή μετά;». Άλλο ένα ακόμα λέει: «Κι εγώ είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο και ήρθα να σας πω ότι την 1η Ιανουαρίου είναι η Πρωτοχρονιά…»